Antena 3 CNN Externe Un ucrainean de 37 de ani s-a ascuns într-o cutie pentru a trece ilegal vama spre Republica Moldova

Un ucrainean de 37 de ani s-a ascuns într-o cutie pentru a trece ilegal vama spre Republica Moldova

Cu intenția de a fugi din calea războiului, alături de soţie şi cei doi copii, un bărbat ucrainean, în vârstă de 37 de ani, s-a ascuns într-o cutie cu lucruri pentru bebeluși sperând să poată trece cu bine vama spre Republica Moldova. Reacția poliţiei de frontieră.

Un ucrainean de 37 de ani s-a ascuns într-o cutie pentru a trece ilegal vama spre Republica Moldova
Sursa foto: publika.md
de Claudia Popovici    |    17 Mar 2022   •   20:46

Potrivit unui comunicat emis de Poliţia de Frontieră din Ucraina, la punctul de trecere Briceni - Rosoşeni s-a prezentat o femeie din Ucraina împreună cu doi copii, care intenționau să ajungă în Moldova.

În urma controlului, s-a  descoperit că soţul femeii, în vârstă de 37 de ani,  stătea ascuns într-o cutie cu lucruri pentru bebeluși.  

Astfel, grănicerii ucraineni i-au reamintit bărbatului că potrivit legii marțiale, bărbații apți de luptă nu pot părăsi ţara aflată în război, notează publika.md

Soţia bărbatului este acum cercetată pentru tentativă de trecere ilegală la frontieră.

Un ucrainean de 30 de ani s-a deghizat în soția lui și a încercat să treacă ilegal granița în România

Duminică, un ucrainean de 30 de ani s-a deghizat în soția lui și a încercat să treacă ilegal granița în România

El a vrut să fugă din calea războiului, așa că și-a pus la punct un plan și a sperat că autoritățile de la graniță nu-și vor da seama.

Bărbatul s-a machiat, și-a pus o perucă, și-a luat copilul în cărucior, iar când a ajuns în fața polițiștilor de frontieră le-a arătat pașaportul soției. 

Din păcate pentru bărbatul de 30 de ani, oamenii legii și-au dat seama imediat că ceva nu este în regulă. Aceștia l-au reținut pe loc. Acum, el va fi tras la răspundere conform legii pentru că a încercat să evite apelul la mobilizare și pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei.

 

×
Subiecte în articol: barbat cutie cutie
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close