Antena 3 CNN Externe Lacrimi de durere într-o aeronavă Ryanair! Un tânăr a murit subit într-un zbor deasupra Italiei. Avea 33 de ani şi peste câteva luni devenea tată

Lacrimi de durere într-o aeronavă Ryanair! Un tânăr a murit subit într-un zbor deasupra Italiei. Avea 33 de ani şi peste câteva luni devenea tată

Dramă într-o familie, în timpul unui zbor cu o aeronavă Ryanair, deasupra Italiei. Un bărbat de 33 de ani a murit subit la câţiva paşi de soţia sa însărcinată, aflată pe un alt rând de scaune.

Lacrimi de durere într-o aeronavă Ryanair! Un tânăr a murit subit într-un zbor deasupra Italiei. Avea 33 de ani şi peste câteva luni devenea tată
Sursa foto: GettyImages
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Apr 2024   •   22:11

Un incident tragic a avut loc în timpul unui zbor al companiei Ryanair deasupra Italiei, când un viitor tată în vârstă de 33 de ani, Giuseppe Stilo, a suferit un atac de cord.

În timp ce soția sa însărcinată era pe un alt rând de scaune în partea din spate a avionului, Stilo a primit asistență medicală de la doi pasageri instruiți în domeniul medical, după ce i s-a făcut rău în timpul zborului FR8780 de la Torino la Lamezia Terme, în dimineața zilei de miercuri.

Eforturile disperate ale personalului de la bord, inclusiv utilizarea unui defibrilator, au avut loc în timp ce avionul a fost redirecționat înapoi spre Torino.

Deși au fost făcute eforturi de resuscitare, inclusiv compresii toracice și folosirea defibrilatorului de la bord, medicii sosiți cu adrenalină și echipament suplimentar nu au reușit să îl salveze pe Giuseppe.

Bărbatul a fost declarat mort după ce aeronava a aterizat la 35 de minute de la decolare. Soția sa, Federica Marella, însărcinată în cinci luni, a fost informată despre decesul soțului ei după ce avionul a revenit la Torino. Ea a fost dusă la spitalul Ciriè din apropiere, într-o stare de șoc, potrivit Corriere Torino, citat de stiripesurse.ro.

Giuseppe Stilo, care se căsătorise anul trecut și aștepta un copil împreună cu soția sa, călătorea spre familiile lor din Calabria când a simțit primele simptome ale unui atac de cord. 

Tragedia a șocat comunitatea locală și familia sa, care acum trăiește durerea şi şocul unei pierderi premature.

×
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close