Antena 3 CNN Externe Povestea unui bărbat care a văzut cum este dincolo de moarte. Acesta a ajuns în locul său preferat: o cârciumă!

Povestea unui bărbat care a văzut cum este dincolo de moarte. Acesta a ajuns în locul său preferat: o cârciumă!

Un bărbat de 57 de ani care a fost timp de două luni în comă și-a revenit și susține că a văzut cum este viața după moarte. Chiar și în viața de apoi bărbatul și-a descoperit locul preferat: o cârciumă!

Povestea unui bărbat care a văzut cum este dincolo de moarte. Acesta a ajuns în locul său preferat: o cârciumă!
Sursa foto: hepta/Mediafax Foto / Andreea Alexandru
de Georgiana Adam    |    19 Apr 2023   •   14:50

Medium spiritual, David Hanzel, de 57 de ani, obișnuia să se întrebe ce se întâmplă după ce murim, iar viața i-a oferit acest răspuns. Bărbatul a avut parte de propria experiență, după ce a stat în comă 2 luni pe patul spitalului.

Acum, David susține că este unul dintre puținii care pot împărtăși o perspectivă asupra Vieții de Apoi, spunând că a văzut și cealaltă parte, în timp ce era în spital cu o infecție pulmonară. David, din Carolina de Nord, a explicat că s-a trezit, instantaneu în locul unde s-a simțit cel mai confortabil, care pentru el era o cârciumă. 

Despre ce a văzut, el a povestit: „Îmi amintesc că am închis ochii pentru că eram bolnav. Și apoi când i-am deschis, eram pe cel mai frumos, catifelat și mătăsos cer de noapte. Fără nori. Fără stele"

Conform mirror.co.uk, după ce s-a trezit din comă două luni mai târziu, „vindecat” de toate bolile, David a avut o epifanie. El a concluzionat: „M-am întors cu iertare totală pentru toți cei care mi-au făcut vreodată ceva rău”.

Foto: facebook.com/davidneil.hanzel

×
Subiecte în articol: barbat coma viata de apoi
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close