Antena 3 CNN Externe Un băiețel din Vietnam, care a rămas blocat într-un puț în ajunul Anului Nou, a murit

Un băiețel din Vietnam, care a rămas blocat într-un puț în ajunul Anului Nou, a murit

Autorităţile au confirmat că băiatul în vârstă de 10 ani care a căzut într-un puţ de beton în ajunul Anului Nou a murit.

Un băiețel din Vietnam, care a rămas blocat într-un puț în ajunul Anului Nou, a murit
Sursa foto: Sursa foto: AFP
de Alexandra Cojoianu    |    04 Ian 2023   •   20:13

Thai Ly Hao Nam a căzut în axul lat de 25 cm (12 inchi) al unui puț, din curtea un șantier, în timp ce căuta fier vechi.

Salvatorii din provincia Dong Thap au încercat să ridice stâlpul din gaura ei de 35 de metri adâncime și să-l scoată pe băiat.

Autoritățile lucrează acum pentru a-i recupera cadavrul pentru înmormântare.

Doan Tan Buu, adjunctul șefului provinciei din sudul Vietnamului a spus că nu are suficient oxigen pentru a supraviețui și că a suferit mai multe răni, potrivit BBC.

"Am prioritizat salvarea băiatului. Cu toate acestea, condițiile arată că este imposibil ca băiatul să fi supraviețuit", a spus el.

Salvatorii din provincia Dong Thap au încercat să ridice pilonul din groapa adâncă de 35 de metri şi să scoată băiatul.

Băiatul a fost auzit strigând după ajutor după ce a căzut în stâlp, dar salvatorii au spus că nu au primit niciun răspuns de la el când au coborât o cameră în puț, luni.

Autorităţile vietnameze au mobilizat sute de militari şi experţi în inginerie pentru a încerca să îl salveze, iar premierul le-a cerut salvatorilor să folosească toate echipamentele şi forţele necesare. În timpul acţiunii, autorităţile au îndepărtat noroiul şi apa în încercarea de a scoate pilonul la suprafaţă.

De asemenea, în pilon a fost pompat pentru a-l ajuta pe băiat să respire. Autorităţile lucrează în prezent la recuperarea cadavrului pentru a-l înmormânta.

×
Subiecte în articol: Vietnam baietel anul nou
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close