Antena 3 CNN Externe Câțiva tineri au lăsat bacșiș 10.000 de dolari, la un restaurant din SUA. A doua zi, proprietarul s-a trezit cu zeci de CV-uri de angajare

Câțiva tineri au lăsat bacșiș 10.000 de dolari, la un restaurant din SUA. A doua zi, proprietarul s-a trezit cu zeci de CV-uri de angajare

Câțiva tineri au stabilit să iasă în oraș, la un restaurant mexican din Salt Lake City, SUA. Mulțumiți de felul în care au fost serviți, aceștia au lăsat bacșiș 10.000 de dolari. A doua zi, patronul localului s-a trezit cu zeci de CV-uri de angajare.

Câțiva tineri au lăsat bacșiș 10.000 de dolari, la un restaurant din SUA. A doua zi, proprietarul s-a trezit cu zeci de CV-uri de angajare
Sursa foto: Getty Images
de Roxana Mihăiescu    |    06 Noi 2023   •   21:36

Alfonso Brito, un afacerist din SUA, deține restaurantul Monarca, împreună cu soția sa, Claudia. Antreprenorul a mărturisit că, într-o zi de vineri, Michael McHenry, un client obișnuit, a vizitat Monarca împreună cu alți 24 de prieteni, în mijlocul lunii septembrie.

Aceștia s-au arătat mulțumiți de serviciile cu care au fost întâmpinați, iar în timp ce se pregăteau să plece, unul din prietenii lui Michael l-a chemat pe proprietarul restaurantului, i-a mulțumit pentru masă și i-a întins 10.000 de dolari bacșiș. 

Citește și: Povestea bărbatului care primeşte, de nouă ani, zeci de cutii de pizza, deși nu a comandat niciodată. Totul a devenit un coșmar: ”Vin şi la două noaptea!”

”Au scos din buzunar 10.000 de dolari și i-au dat Claudiei, soției mele și mie”, a spus Brito pentru Business Insider.

Soților Brito nu le-a venit să creadă când au văzut suma uriașă pe care au primit-o drept bacșiș.

A doua zi, numărul de cereri pentru angajări la restaurantul celor doi soți a crescut de când grupul a oferit acel bacșiș generos. Doritorii sunt de părere că este un loc potrivit pentru a munci, asta pentru că încrederea acordată de clienți este un factor important.

Gestul a contribuit în același timp și la atragerea de noi clienți.

”Toți angajații au fost foarte încântați.” Brito a spus că bacșișul a fost împărțit între toți angajații.

”Un act de bunătate care depășește cu mult ceea ce putem exprima prin cuvinte. Impactul lui se extinde și asupra familiilor angajaților și asupra întregii noastre comunități”, a mai spus Alfonso Brito.

×
Subiecte în articol: restaurant SUA clienti bacsis
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close