Antena 3 CNN Externe Povestea impresionantă a unui tânăr de 15 ani, care suferă de autism, și a doborât două recorduri mondiale Guinness. Adolescentul a inspirat realizarea filmului "A World Record Christmas"

Povestea impresionantă a unui tânăr de 15 ani, care suferă de autism, și a doborât două recorduri mondiale Guinness. Adolescentul a inspirat realizarea filmului "A World Record Christmas"

Auldin Maxwell, un adolescent cu autism în vârstă de 15 ani, din Columbia Britanică, a reușist să doboare două recorduri mondiale Guinness pentru stivuirea a 1.840 de blocuri Jenga de dimensiuni standard şi 900 de blocuri gigant pe un singur bloc, aşezat vertical. Tânărul a devenit şi subiectul filmului de Crăciun al Hallmark, ”A World Record Christmas”.

Povestea impresionantă a unui tânăr de 15 ani, care suferă de autism, și a doborât două recorduri mondiale Guinness. Adolescentul a inspirat realizarea filmului "A World Record Christmas"
Sursa foto: Facebook/ Janice Demers
de Georgiana Adam    |    21 Noi 2023   •   17:34

Maxwell este un tânăr din Columbia Britanică, pasionat de creativitatea şi provocările aduse de blocurile Jenga.

La numai 15 ani, adolescentul a devenit o figură cunoscută în lumea recordurilor mondiale, iar povestea sa impresionantă a inspirat realizarea filmului "A World Record Christmas", care aduce în prim-plan povestea unui băiat cu autism care visează să stabilească un record mondial Guinness cu 1 400 de blocuri Jenga.

”Când am obţinut primul meu record, ştiam că pot mai mult. Mă tot trezeam că rămâneam fără blocuri Jenga, ceea ce m-a motivat să mă depăşesc”, a spus Maxwell, scrie New York Post.

Citește și: Povestea lui Oscar, câinele găsit de familia lui după doi ani. A fost recunoscut într-o fotografie

Filmul de Crăciun al Hallmark, ”A World Record Christmas” a fost lansat pe data de 16 noiembrie. În film, Maxwell are şansa de a doborî recordul chiar în pragul Ajunului Crăciunului, iar familia sa organizează o strângere de fonduri în oraş, ale cărei încasări sunt destinate copiilor cu autism.

Povestea de viață a tânărului, care a câştigat primul său titlu Guinness World Record în noiembrie 2020, a devenit un reper și un model de inspirație pentru persoanele cu autism.

×
Parteneri
Crimă pe stradă, în plină zi! O femeie din Olt a fost ucisă de soț
x close