Antena 3 CNN Externe Au purtat brățări portocalii din hârtie și apoi au fost găsiți morți pe stradă. Ce au descoperit autoritățile în urma anchetei

Au purtat brățări portocalii din hârtie și apoi au fost găsiți morți pe stradă. Ce au descoperit autoritățile în urma anchetei

Au purtat brățări portocalii din hârtie și apoi au fost găsiți morți pe stradă. Ce au descoperit autoritățile în urma anchetei
23 Sep 2019   •   12:13

Trei persoane au fost găsite fără suflare, iar alte 4 sunt în stare critică la spital. Autoritățile din Pittsburgh au descoperit că toți aveau în comun brățări portocalii din hârtie, care se pun la intrarea unui festival.

Incidentul a fost semnalat de un bărbat, care a fost găsit leşinat, iar la scurt timp, un alt bărbat a fost găsit semiconştient pe stradă. Poliţia a stabilit ulterior că acesta se aflase în acelaşi apartament, în care au mai fost găsite alte cinci victime, informează Daily Mail. 

"Bănuiala mea e că încerca să se întoarcă înapoi la apartament", a declarat Wendell Hissrich, directorul departamentului de sănătate publică, despre bărbatul găsit pe stradă. 

Din primele investigații reiese că cele șapte persoane au făcut o supradoză de droguri,  polițiștii presupunând că toate cele șapte persoane au participat la un festival de muzică, apoi s-au retras în locuința unuia dintre ei.

”Victimele, inclusiv cele trei persoane care au murit şi cele patru care au ajuns la spital, ar fi petrecut în acelaşi loc, iar după această petrecere s-ar fi dus într-o a doua locaţie, unde supradoza cu droguri a avut loc”, explică poliția din Pittsburgh.

Polițiștii mai spun că toate victimele au consumat drogurile în acelaşi loc şi în acelaşi interval de timp. În urma perchezițiilor a rezultat că cei șapte nu au consumat drogurile în casă, ci la petrecerea la care au participat.

"Legătura dintre aceşti pacienţi este că toţi purtau brăţări portocalii. Niciuna dintre victime nu prezintă semne de ace pe piele, iar în apartament nu au fost găsite indicii care să arate că cineva ar fi consumat droguri, câinii poliţiei negăsind nimic, iar calitatea aerului, testată de paramedici, fiind normală." a mai declarat Hissrich.

×
Subiecte în articol: Politie droguri autorităţi
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close