Antena 3 CNN Externe Au fost oprite operațiunile de căutare după tragedia din Italia. Bilanțul final al morților

Au fost oprite operațiunile de căutare după tragedia din Italia. Bilanțul final al morților

Au fost oprite operațiunile de căutare după tragedia din Italia. Bilanțul final al morților
19 Aug 2018   •   16:35

Operaţiunea de căutare a persoanelor dispărute după ce vidfuctul Morandi s-a prăbuşit în Genova s-a încheiat peste noapte după ce au fost găsite ultimele trei corpuri, numărul morţilor ajungând la 43, scrie The Guardian.

Cele trei cadavre au fost recuperate dintr-o maşină strivită sub dărâmăturile podului iar prefectura din Genova a comunicat numărul final de persoane decedate. Nouă persoane se află în continuare internate în spital iar patru dintre ele sunt în stare critică.

Toţi cei daţi dispăruţi au fost găsiţi, dar Stefano Zanut, un oficial al serviciului de pompieri, a declarat: „Munca noastră continuă pentru a fi siguri că nimeni nu a rămas prins sub dărâmături”.

Viaductul făcea parte din autostrada A10 care leagă Genoa de graniţa cu Franţa la vest. Autostrada era gestionată de operatorul Autostrade per l’Italia.

Guvernul italian va lansa luna viitoare un plan pentru a face infrastructura din Italia mai sigură, conform lui Giancarlo Giorgetti, un oficial al biroului prim-ministrului italian, Giuseppe Conte, potrivit news.ro.

×
Subiecte în articol: pod tragedie morti bilant
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close