Antena 3 CNN Externe Descoperire macabră în Turcia: Șase cadavre au fost găsite pe mai multe plaje din Antalya, unele dintre ele cu membrele tăiate

Descoperire macabră în Turcia: Șase cadavre au fost găsite pe mai multe plaje din Antalya, unele dintre ele cu membrele tăiate

Pe diferite plaje din Antalya, au fost găsite șase cadavre în cinci zile, pe o suprafață de 73 de kilometri. Sexul și identitatea unora dintre ele nu au putut fi determinate.

de Monica Yibudar    |    Ioana Mircea    |    21 Ian 2024   •   19:38

În districtul Aksu din Antalya, pe plaja unui hotel de cinci stele, a fost văzut, în această dimineață cadavrul unui bărbat, și astfel autoritățile spun că numărul cadavrelor găsite, în ultimele cinci zile, pe plajele din Antalya. a crescut la șase.

Cadavrul bărbatului descoperit astăzi a fost văzut pe plaja hotelului în jurul orei 10.30. Miercuri, trupul unui adult, fără cap și brațe și al unui copil, doar de la brâu în sus au fost găsite pe plajele din Alanya și Manavgat, tot din provincia Antalya, iar ieri au fost găsite alte două cadavre pe malul mării Manavgat.

Citește și: Incendiu devastator în Turcia. O uzină chimică a ars din temelii, în Tekirdag

Deși ipoteza inițială este că aceste cadavre care au ajuns la țărm ar fi putut fi ale unor imigranți ilegali care s-ar fi scufundat cu o barcă, faptul că unora dintre ele le lipsea brațele, picioarele sau capul, a ridicat noi semne de întrebare din partea anchetatorilor.

De asemenea, autoritățile anchetează acum posibilitatea ca unul dintre aceste cadavre să fie al unei tinere de 18 ani care a dispărut în urmă cu 13 zile din Antalya.

Toate cadavrele se află acum pentru examinare la Institutul de Medicină Legală din Antalya, urmând ca rezultatele anchetei să fie ulterior comunicate de autoritățile turce.

×
Subiecte în articol: plaja Antalya turcia cadavre
Parteneri
Dr. Voichiţa Lăzureanu dezvăluie alimentele care ne pot trimite la spital de sărbători
x close