Antena 3 CNN Externe Alex avea 23 de ani și toată viața înainte. Pentru că în dormitor avea o problemă a mers la un medic. Ce a urmat i-a distrus întreaga familie

Alex avea 23 de ani și toată viața înainte. Pentru că în dormitor avea o problemă a mers la un medic. Ce a urmat i-a distrus întreaga familie

Alex avea 23 de ani și toată viața înainte. Pentru că în dormitor avea o problemă a mers la un medic. Ce a urmat i-a distrus întreaga familie
18 Apr 2019   •   20:38

Alex, un tânăr de 23 de ani, și-a luat viața în 2017, dintr-un motiv surprinzător.

Fără a avea o istorie de depresie, un băiat inteligent și popular, Alex nu părea să aibă niciun motiv pentru a se sinucide.

Părinții săi au aflat cu surprindere că băiatul a vrut să moară, după ce în 2015 fusese circumcis. 

Tânărul britanic s-a îndrăgostit de Canada și a plecat să studieze acolo. Ce a urmat a fost detaliat într-o scrisoare pe care Alex i-a lăsat-o mamei sale.

Alex a povestit că, după ce a descoperit că suferă de fimoză, a consultat mai mulți medici, iar aceștia i-au recomandat circumcizia. A făcut operația, însă a realizat ulterior ce efecte sunt. Penisul său devenise foarte sensibil, iar tânărul avea dureri mari și senzații de arsură. ”Aveam un organ funcțional, acum am fost lăsat cu un băț atrofiat” a scris Alex.

Întreaga sa viață a fost dată peste cap, iar creierul nu s-a putut obișnui cu noua situație. ”Este o mutilare a organelor genitale” a concluzionat amar Alex.

Medicii au avertizat că, deși în general nu sunt probleme, procedura poate fi extrem de periculoasă dacă nu este bine făcută.

Proeminența circumciziilor în rândul bărbaților variază în funcție de cultură și zonă geografică, iar statisticile arată că, făcute în condiții improprii, poate fi chiar fatală.

Din 1995 încoace au fost documentate peste 1.000 de cazuri în Africa de Sud în care pacienții au murit. 

 

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close