Antena 3 CNN Externe A murit actriţa care a jucat alături de Elvis Presley. Care este povestea de viață a starletei de la Hollywood

A murit actriţa care a jucat alături de Elvis Presley. Care este povestea de viață a starletei de la Hollywood

Actriţa de la Hollywood Stella Stevens a murit la 84 de ani într-un sanatoriu.

A murit actriţa care a jucat alături de Elvis Presley. Care este povestea de viață a starletei de la Hollywood
Sursa foto: people.com - bbc.com
de Alexandra Cojoianu    |    18 Feb 2023   •   17:41

Stella Stevens a murit la 84 de ani. Anunțul morții actriței hollywoodiene a fost făcut de membrii familiei. 

Fiul ei a declarat că actrița era internată de mai mult timp într-un sanatoriu deoarece suferea de Alzheimer

"Am fost informat în această dimineață. Stella era într-un ospiciu de ceva timp cu Alzheimer în stadiul șapte.

Alzheimerul este o boală subtilă care a afectat-o nu doar pe mama mea, ci și pe bunica mea și o mătușă. Sper că munca mamei mele va rămâne în amintire pentru colaborările cu unii dintre cei mai mari oameni din industria de divertisment.”, a transmis fiul actriței, Andrew Stevens, pentru Fox News.

Citește și: O tânără prezentatoare TV a fost găsită moartă. Urma să se căsătorească peste câteva săptămâni 

Starleta a jucat alături de Elvis Presley în "Girls! Girls! Girls!" (1962) şi de Jerry Lewis în "The Nutty Professor" (1963).

Stevens este cunoscută şi din filmul de acţiune "The Poseidon Adventure" (1972), dar şi pentru rolurile din seriale TV precum "Murder, She Wrote" şi "Magnum, P.I".

"A fost o onoare şi un privilegiu să lucrez cu Stella, care a fost una dintre cele mai minunate şi talentate persoane", a declarat prietena şi managerul ei, Maria Calabrese, potrivit site-ului BBC.

Povestea de viață a regretatei Stella Stevens 

Stevens s-a născut în 1938, sub numele Estelle Caro Eggleston în Yazoo City, Mississippi. S-a căsătorit la 16 ani și a dat naștere primului și singurului ei copil în 1995, când avea 17 ani/ doi ani mai târziu, actrița a divorțat.

A debutat cu filmul "Say One for Me" în 1959, dar a considerat că "Li’l Abner", care a apărut în același an, a fost cel care a lansat-o. La scurt timp, cariera ei a atins cel mai înalt nivel, fiind transformată într-un sex-simbol de către Paramount.

Multe alte filme de succes au urmat în carera ei, printre care și proiecte de televiziune. Partenerul ei de aproape 40 de ani, chitaristul Bob Kulick, a murit în 2020. Actrița a lăsat în urma ei un fiu și trei nepoți.

Doi ani mai târziu, ea a divorţat şi a început să lucreze ca model şi actriţă. A pozat pentru Playboy de mai multe ori şi a fost "Playmate of the Month" în ianuarie 1960.

Stevens a semnat un contract cu 20th Century Fox după ce a fost descoperită jucând la colegiul ei din Memphis, Tennessee. Ulterior, studioul a renunţat la ea, dar a semnat un contract cu Paramount.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Stevens a fost recompensată cu un Glob de Aur pentru debutul ei cinematografic din 1959, în rolul unei coriste în filmul "Say One for Me", în care au jucat şi Bing Crosby şi Debbie Reynolds.

De asemenea, a regizat două filme - documentarul "The American Heroine" (1979) şi "The Ranch" (1989), în care joacă fiul ei. 

×
Subiecte în articol: Stella Stevens Hollywood moarte
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close