Antena 3 CNN Externe Această mamă nu a schimbat scutecul copilului ei timp de două săptămâni. Băiețelul a fost găsit sângerând pe gură nemișcat în pătuț de 14 zile

Această mamă nu a schimbat scutecul copilului ei timp de două săptămâni. Băiețelul a fost găsit sângerând pe gură nemișcat în pătuț de 14 zile

Această mamă nu a schimbat scutecul copilului ei timp de două săptămâni. Băiețelul a fost găsit sângerând pe gură nemișcat în pătuț de 14 zile
22 Feb 2019   •   12:20

Un băiețel a murit în chinuri groaznice, deshidratat și de la o infecție provocată de scutecul neschimbat de 14 zile. Micuțul Sterling Koehn a fost găsit sângerând pe gură, după ce a stat două săptămâni nemișcat într-un pătuț. Era plin de viermi de la fecalele din scutec iar în urma autopsiei s-a stabilit că bebelușul a murit de malnutriție, deshidratare și infecție cu E. coli. Infecția a fost provocată tot de faptul că nu a fost schimbat.   

Scutecul copilului, neschimbat zile la rând, a atras gândaci, care au lăsat ouă și apoi s-au transformat în viermi. În urma rănilor la care a fost supus, pielea micuțului s-a infectat. Polițiștii au găsit la domiciliul părinților scutece noi și unguente pentru bebeluși precum și alte obiecte necesare care însă nu au fost folosite. 

"A murit de roșeață de la scutec. Exact, roșeață de la scutec", a spus Coleman McAllister, procurorul de caz, la proces. Odioasa întâmplare a avut loc în august 2017, în localitatea New Hampton, Iowa, dar detaliile șocante s-au aflat abia la proces. 

Femeia a fost condamnată la închisoare pe viață pentru că și-a lăsat bebelușul neîngrijit timp de aproape două săptămâni. Aceeași pedeapsă a primit-o și partenerul femeii.

Se pare că mama se afla sub influența drogurilor, iar avocatul ei a spus că nu și-a ucis cu premeditare bebelușul, așa cum a fost acuzată, ci suferea de depresie postnatală, relatează The Sun.

 

×
Subiecte în articol: copil a murit infectie
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close