Antena 3 CNN Externe Accident teribil, cu 18 răniți, între două autobuze, în Roma. Patru persoane sunt în cod roșu

Accident teribil, cu 18 răniți, între două autobuze, în Roma. Patru persoane sunt în cod roșu

Un accident teribil între două autobuze a avut loc la Roma. În urma acestuia, 18 persoane au fost rănite, între care și un bebeluș. Patru victime sunt în stare critică.

Accident teribil, cu 18 răniți, între două autobuze, în Roma. Patru persoane sunt în cod roșu
Sursa foto: rainews.it
de Ioana Mircea    |    05 Apr 2024   •   18:30

Optsprezece persoane au fost rănite în Roma în urma unui accident rutier între două autobuze, în cartierul Monte Mario. Printre răniți se află și un bebeluș de doar două luni.

Poliția locală din Roma a intervenit la fața locului, blocând traficul în zona în care s-a produs coliziunea dintre cele două vehicule și urmează să supună îi supună pe cei doi șoferi la alcooltest.

Potrivit presei italiene starea bebelușului nu este gravă. Acesta este internat acum la Policlinico Gemelli și este în prezent sub observație, însă din păcate alți patru răniți sunt în stare gravă, acestea aflându-se în cod roșu.

Potrivit primelor reconstituiri ale accidentului, autobuzul Tpl Roma, de pe linia 998 a lovit vehiculul Atac, de pe linia 913, ajungând apoi pe un trotuar. Se pare că șoferul autobuzului Tpl Roma, din motive încă necunoscute, a pierdut controlul vehiculului. Coliziunea s-a produs pe via Cesare Castiglioni, în apropiere de capătul de linie Monte Mario, conform ilgiornale.it.

×
Subiecte în articol: roma Italia accident
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close