Antena 3 CNN Externe A murit din cauza unei greșeli făcute de medici. Aceștia au încurcat substanțele în timpul operației

A murit din cauza unei greșeli făcute de medici. Aceștia au încurcat substanțele în timpul operației

A murit din cauza unei greșeli făcute de medici. Aceștia au încurcat substanțele în timpul operației
Sursa foto: foto- Pexels
10 Apr 2018   •   20:16

O tânără de 28 de ani, Ekaterina Fedyaeva, din Rusia, a ajuns la spital pentru a fi supusă unei operații, dar medicii au reușit să o lase fără viață. 

Tânăra a suferit o operație pentru scoaterea unui chist ovarian, operație care nu prezintă un risc major, însă medicii au încurcat substanțele și au ucis-o.

Aceștia au injectat în corpul femeii formalină, o soluție folosită pentru a preveni descompunerea trupurilor celor decedați, în loc de soluție salină. 

După greșeala făcută de aceștia au urmat două zile de chin, cu dureri și convulsii, iar în cele din urmă organele tinerei au decat.

„Picioarele ei se mișcau, avea convulsii, tot corpul tremura. I-am pus șosete, am acoperit-o, dar tremura într-un mod pe care nici nu pot să-l descriu. Inițial nu știam că i-a fost injectată formalină. Chirurgii care au operat-o știau că i-a fost injectat ceva greșit. Trebuiau să ia măsuri urgente, dar nu au luat”, a povestit mama tinerei, potrivit WashingtonPost

Autoritățile investighează acest caz pentru a vedea cine trebuie tras la răspundere pentru cele întâmplate. 

×
Subiecte în articol: greseli medici
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close