Antena 3 CNN Externe A murit actorul Frank Vallelonga Jr. Trupul i-ar fi fost aruncat dintr-o mașină, pe un trotuar din Bronx, în New York

A murit actorul Frank Vallelonga Jr. Trupul i-ar fi fost aruncat dintr-o mașină, pe un trotuar din Bronx, în New York

A murit actorul Frank Vallelonga Jr., la 60 de ani. Acesta a fost găsit inconștient pe un trotuar din Bronx, în fața unei fabrici de producție de tablă. Potrivit presei locale, ar fi fost aruncat dintr-un vehicul.

A murit actorul Frank Vallelonga Jr. Trupul i-ar fi fost aruncat dintr-o mașină, pe un trotuar din Bronx, în New York
Sursa foto: The New York Times
de Mia Lungu    |    02 Dec 2022   •   15:10

Poliția din New York l-a găsit pe actor pe un trotuar din Bronx, inconștient, iar după sosirea ajutoarelor a fost declarat mort.

De asemenea, poliția a confirmat arestarea unui bărbat de 35 de ani, pe nume Steven Smith, acuzat de "ascunderea unui cadavru". 

Conform The New York Post, actorul a fost aruncat dintr-un vehicul, însă cauza morții sale este deocamdară în curs de stabilire. Concluziile preliminare indică o supradoză, au declarat surse din cadrul forțelor de ordine pentru The Post.

Frank Vallelonga Jr. este cunoscut mai ales datorită rolului din filmul câștigător al Oscarului "Green Book". Tatăl său, actorul Tony Lip, a jucat, printre altele, rolul unui mafiot în serialul de televiziune "Clanul Soprano".

×
Subiecte în articol: Frank Vallelonga Jr. Bronx a murit New York
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close