Antena 3 CNN Externe A făcut patru ani chimioterapie, după ce medicii i-au spus că are cancer, dar nu se făcea bine. Într-o zi i-a sunat telefonul și o voce i-a dat o veste uluitoare

A făcut patru ani chimioterapie, după ce medicii i-au spus că are cancer, dar nu se făcea bine. Într-o zi i-a sunat telefonul și o voce i-a dat o veste uluitoare

A făcut patru ani chimioterapie, după ce medicii i-au spus că are cancer, dar nu se făcea bine. Într-o zi i-a sunat telefonul și o voce i-a dat o veste uluitoare
17 Noi 2018   •   16:26

James Salaz, din SUA, a fost la Spitalul Memorial Montrose în anul 2012, acolo unde doctorii i-au făcut numeroase teste înainte să descopere că avea două "anomalii" la nivelul plămânului stâng.

După ce i s-a făcut o biopsie, Salaz a primi vestea că suferă de o formă rară de cancer în care excesul de celule albe din sânge duc la formarea de tumori în tot corpul.

Deși bărbatul a trecut prin chimioterapie, a făcut biopsii și a luat medicamente de durere, anomaliile nu dispăreau, potrivit dailymail.co.uk.

În 2017, el a schimbat medicul după ce cel pe care îl avea anterior a plecat din spital. Astfel el a aflat că nu a suferit niciodată de cancer.

„M-a sunat și mi-a spus că nu am avut niciodată cancer. Sufăr de o boală numită vasculită. O boală pe care dacă o tratam în tot acest timp, eram bine”, povestește James.

Vasculita este o afecțiune care constă în inflamarea vaselor de sânge și care conduce la modificarea pereților acestora și restricționarea fluxului de sânge. Anomaliile văzute de oncolog în plămâni erau de fapt vene inflamate, nu cancer, scrie libertatea.ro.
 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close