Antena 3 CNN Externe A aflat că suferă de cancer, după ce a postat o fotografie banală pe internet. „M-am simțit ridicol. Nu am crezut că se va ajunge aici”

A aflat că suferă de cancer, după ce a postat o fotografie banală pe internet. „M-am simțit ridicol. Nu am crezut că se va ajunge aici”

A aflat că suferă de cancer, după ce a postat o fotografie banală pe internet. „M-am simțit ridicol. Nu am crezut că se va ajunge aici”
Sursa foto: Foto: Facebook
18 Aug 2018   •   16:11

Jean Taylor, în vârstă de 53 de ani, a fost șocată să afle că unghiile sale, care aveau un aspect neobișnuit, ascundeau o boală gravă.

Femeia a aflat că suferă de cander pubmunar, după ce a postat pe Facebook o fotografie cu unghiile sale.

Îndemnată de fiica sa să ceară un sfat medical, femeia a ajuns la doctor, care i-a recomandat să urmeze de urgență o serie de teste care aveau să-i confirme un diagnostic dur: cancer la ambii plămâni. Din fericire, tumorile au fost descoperite în stadiu incipient, iar femeia are toate șansele să învingă boala.

„Fiica mea mi-a zis: Dumnezeule, sunt urâte. Nu am vrut să mă duc la doctor pentru niște unghii urâte, însă am făcut-o pentru a-mi liniști fiica. Este regina Google-ului și când cauți pe Google această problemă, primul lucru pe care ți-l afișează e cancer. M-am simțit ridicol să merg la medic pentru niște unghii curbate. Credeam că îi fac să piardă timpul. Nu am crezut că se va ajunge aici. Niciodată,” a adăugat femeia, citată de Daily Mail.

×
Subiecte în articol: cancer unghii
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close