Antena 3 CNN Externe Doi actori din Romeo și Julieta au căzut de la balcon și sunt în stare gravă, în Ungaria

Doi actori din Romeo și Julieta au căzut de la balcon și sunt în stare gravă, în Ungaria

Doi actori din producția Romeo și Julieta a unui teatru din Ungaria au căzut de la balcon în timpul reprezentației. Aceștia au ajuns la spital în stare gravă.

Doi actori din Romeo și Julieta au căzut de la balcon și sunt în stare gravă, în Ungaria
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    13 Noi 2023   •   23:09

Șeful teatrului din Ungaria s-a oferit să demisioneze după ce o cădere de la balcon a rănit doi actori din producția Romeo și Julieta, potrivit BBC.

Júlia Szász a interpretat-o pe Julieta, iar Otto Lajos Horváth a jucat rolul tatălui ei, Capulet. Cei doi sunt în stare gravă, dar stabilă, la spital.

Directorul Teatrului Național, Attila Vidnyánszky, s-a oferit luni să demisioneze, dar demisia a fost respinsă de ministrul culturii din Ungaria, János Csák. Acesta a ocupat funcția de director al Teatrului Național timp de 10 ani și este un aliat apropiat al premierului Viktor Orban.

Paramedicii i-au tratat pe cei doi, după ce au căzut în spatele decorului de pe o platformă ridicată în timpul celui de-al doilea act al spectacolului din Budapesta.

Amândoi au fost supuși ulterior unei intervenții chirurgicale.

Csák și Vidnyánszky au vizitat spitalul din Budapesta unde sunt tratați actorii și s-au întâlnit cu medicii.

Într-o postare pe Instagram, ministrul Csák a spus că starea celor doi actori se îmbunătățește și le-a urat o recuperare rapidă. Acesta a solicitat o anchetă și a anunțat că va lua măsuri la finalul verificărilor.

×
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close