Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Vasile Dîncu, despre afirmaţia lui Zelenski că după Ucraina urmează Polonia şi România: "Nu credem că există dovezi pentru aşa ceva"

Vasile Dîncu, despre afirmaţia lui Zelenski că după Ucraina urmează Polonia şi România: "Nu credem că există dovezi pentru aşa ceva"

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, este de părere că afirmaţiile preşedintelui ucrainean, Volodimir Zelenski, potrivit cărora Rusia ar putea ataca Polonia şi România, sunt speculaţii.

Vasile Dîncu, despre afirmaţia lui Zelenski că după Ucraina urmează Polonia şi România: "Nu credem că există dovezi pentru aşa ceva"
Sursa foto: Agerpres
de Silvia Preda    |    13 Apr 2022   •   22:21

Vasile Dîncu a fost întrebat, la Antena 3, cum comentează afirmaţia preşedintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, că dacă pică Ucraina, atunci urmează Polonia şi România.

"Aici sunt speculaţii şi noi nu credem că există dovezi pentru aşa ceva şi nici nu luăm în calcul chiar acest scenariu. Înţelegem cauza pe care o apără preşedintele Zelenski şi chiar atunci când poate comunică accentuând lucrurile, îl înţelegem pentru că el se luptă pentru apărarea ţării sale şi într-o anumită măsură cu adevărat este şi apărătorul Europei acolo.

Dacă lucrurile acestea, aceste crime vor fi dovedite, atunci este chiar apărătorul unei civilizaţii, a valorilor unei civilizaţii. Înţelegem acest lucru, nu considerăm că sunt date pentru toate aceste elemente. 

La nivelului posibililor, cum spunem în logică, a logicii posibilului, orice este posibil", a afirmat Vasile Dîncu, miercuri seară, la emisiunea "Subiectiv".

Volodimir Zelenski, avertisment pentru România

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski îndeamnă miercuri Europa să acţioneze mai rapid împotriva Rusiei.

Zelenski avertizează că liderul de la Kremlin nu se va opri la a cuceri Ucraina, iar România, Moldova, Polonia și Tările Baltice sunt următoarele pe listă: "Rusia nu plănuiește să se oprească în Ucraina. Mașina de propagandă a lui Putin susține deschis că Europa este "următorul obiectiv logic" după Ucraina.

Polonia, Moldova, România și țările Baltice vor deveni următoarele ținte, dacă libertatea Ucrainei este învinsă".

Citiţi şi: Ne-ar putea apăra scutul de la Deveselu de un eventual atac al rușilor? Răspunsul ministrului Apărării | Ce echipament militar are România în dotare

×
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close