Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Sondajul care schimbă socotelile candidaților pentru Primăria Capitalei | 30% dintre bucureșteni spun că nu vor ieși la vot

Sondajul care schimbă socotelile candidaților pentru Primăria Capitalei | 30% dintre bucureșteni spun că nu vor ieși la vot

Noul sondaj realizat de ARA la nivelul municipiului București, în perioada 08-11 aprilie 2024, pe un eșantion de 1142 de respondenți, arată care este intenția de vot a bucureștenilor la alegerile locale.

de Andreea Ştefan    |    11 Apr 2024   •   23:04

Întrebați dacă vor participa la alegerile locale, 45% dintre respondenți au spus că da, 30% au spus că nu și 23% au spus că nu sunt încă hotărâți.

Cât despre participarea la alegerile europarlamentare, 42% dintre respondenți au spus că vor ieși la vot, 35% au spus că nu, și 20% nu sunt încă hotărâți.

Referitor la intenția de vot pentru candidații la Primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone (PUSL) se află pe locul 1 cu un procent de 42%, Nicuşor Dan, candidat independent susţinut de USR, este pe locul 2 cu 28%, medicul Cătălin Cîrstoiu, susţinut de alianţa PSD-PNL, are 22%, în timp ce Mihai Enache (AUR) are 6%.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți urmări rezultatele sondajului realizat de ARA.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În ceea ce privește intenția la vot pentru Consiliul General, alianța PSD-PNL se situează pe primul loc cu un procent de 49%, Alianța Dreapta Unită (USR - FD - PMP) este pe locul al doilea cu 22%, Partidul Umanist Social Liberal (PUSL) are 14%, Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) are 10%, iar SOS România doar 2%.

×
Subiecte în articol: sondaj primaria capitalei
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close