Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Sebastian Burduja, despre viziunea pe care o are pentru Primăria Capitalei: ”Numai așa, bucureștenii vor putea să aibă salarii mai mari”

Sebastian Burduja, despre viziunea pe care o are pentru Primăria Capitalei: ”Numai așa, bucureștenii vor putea să aibă salarii mai mari”

Sebastian Burduja, noul candidat PNL pentru Primăria Capitalei, a declarat la Sinteza Zilei care este strategia pe care o are cu privire la dezvoltarea Bucureștiului, în cazul în care va câștiga alegerile locale.

de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Apr 2024   •   22:47

Sebastian Burduja susține că s-a pierdut mult timp din cauza luării unor decizii incorecte, până în momentul de față.

În cadrul emisiunii Sinteza Zilei, candidatul PNL pentru Primăria Capitalei a vorbit despre ceea ce ar face în calitate de primar general, în cazul în care ar câștiga alegerile. 

”Nu este cel mai simplu moment. Am pierdut foarte mult timp din cauza unor decizii care poate nu au fost corecte sau nu au venit la timpul potrivit. Sigur că mi-ar fi plăcut ca acest proces de selecție să se încheie mult mai repede, dar în acest moment, noi suntem datori să punem la dispoziția bucureștenilor o alternativă.

Eu îi spun modelul liberal. Deși l-a văzut o țară întreagă, de la Oradea la Cluj, la Piatra Neamț și în multe alte localități din țară, dacă principalul motor economic al României și locul de unde ar trebui să se dea ora exactă, că nu ar avea această alternativă, cred că bucureștenii ar pierde.

Și pentru Partidul Național Liberal este o răspundere, pentru că după 8 ani își desemnează propriul candidat, și cred că avem această datorie de  a recâștiga încrederea bucureștenilor și de a reconstrui modelul liberal în Capitală.

”Mă bucur că decizia a fost luată în sfârșit”

Ce aduc în plus? Vă spun foarte simplu. Pe de-o parte, performanțele pe care le-am avut în rolurile publice pe care le-am îndeplinit la Ministerul Digitalizării, la Ministerul Energiei, în Parlamentul României, la finanțe, ca secretar de stat și, în același timp, o experiență pe care o am în dezvoltarea urbană.

Eu asta am făcut la Banca Mondială patru ani, asta am studiat. M-am pregătit să înțeleg viziunea de care

Bucureștiul are nevoie și care trebuie să fie cea a unei capitale europene, a unei mari metropole europene.

Mă bucur că decizia a fost luată în sfârșit, pentru că fiecare zi care a trecut a fost, de fapt, o zi câștigată de un primar neperformant, slab și care a făcut ca bucureștenii să trăiască mai rău în fiecare zi. Lucrul acesta trebuie să se schimbe”, a declarat Sebastian Burduja, în direct la Antena 3 CNN.

”Este timpul să atragem investiții în București”

De asemenea, candidatul PNL pentru Primăria Capitalei susține că este necesar ca viitoarea administrație să atragă investiții pentru a crește nivelul de trai al cetățenilor.

”Sub nicio formă, actuala administrație din București nu este una de dreapta, nu este una liberală, este o administrație care a blocat dezvoltarea orașului și și-a bătut joc de șansa bcuureștenilor de a o duce mai bine și de a-și crește nivelul de trai.

Este timpul să le oferim o viziune, este timpul să atragem în București investiții, pentru că, numai așa, bucureștenii vor putea să aibă salarii mai mari, să fim o capitală competitivă, să o ducem mai bine”.

×
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close