Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Un apropiat al turcului suspectat că a ucis-o și tranșat-o pe Mirela, lângă Autostrada A1, rupe tăcerea: "Are probleme psihice"

Un apropiat al turcului suspectat că a ucis-o și tranșat-o pe Mirela, lângă Autostrada A1, rupe tăcerea: "Are probleme psihice"

Antena 3 CNN a obţinut o mărturie-cheie în dosarul femeii tranşate şi aruncate pe câmp. Un apropiat al turcului suspectat că a ucis-o pe Mirela a oferit un interviu pentru postul nostru de televiziune.

de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Apr 2024   •   23:46

Turcul cu cetăţenie germană este principalul suspect în cazul femeii de 38 de ani ucise şi tranşate, al cărei cadavru a fost găsit într-un sac lângă Autostrada A1.

Zeci de mascaţi, poliţişti şi criminalişti i-au controlat astăzi casa.

Sunt mai multe dovezi care îl incriminează - pete de sânge, saci şi o sârmă cu care ar fi legat victima. ADN-ul femeii ucise a fost găsit în casa lui!

Un amic al turcului bănuit că a ciopârţit femeia găsită fără viaţă pe câmp a dezvăluit, în exclusivitate la Antena 3 CNN, că turcul era cunoscut cu probleme psihice.

Bărbatul care a oferit un interviu pentru Antena 3 CNN spune că îl cunoaşte pe turc de ani buni, încă de când acesta lucra în Germania.

"Lucra ca mecanic auto, repara mașini, sudor. Meseria lui era sudor(...). Nu cred că a avut probleme cu poliția, n-am auzit, că auzeam dacă avea probleme în Germania", a spus el.

Suspectul în cazul crimei femeii tranşate şi abandonate pe un câmp din Dâmboviţa este cunoscut cu probleme de sănătate mintală.

"Are probleme psihice, din câte ştiu", a dezvăluit apropiatul său.

Fortăreaţa turcului aminteşte de cazul Caracal, un alt caz care a şocat România - curtea lui Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal, care a ucis două adolescente. "Vorbim despre o casă improvizată, pentru că aici a funcționat un depozit de mobilă, o fortăreață am putea spune. S-a construit o mansardă deasupra camerelor de locuit. 

Acolo au căutat foarte mult timp, mai mult de 14 ore au stat aici specialiștii. Cei mai buni specialiști din cadrul Poliției Române au ridicat foarte multe probe.
Şi, da, au ridicat probe care conțineau ADN-ul acestei femei. Este o informație care a fost confirmată de către laborator, ceea ce înseamnă că există proba principală în acest caz pentru ca acest individ să fie considerat principal suspect. 

Probele ADN arată că această femeie a fost aici. Au fost găsite inclusiv urme de sânge, au fost găsite haine", a relatat Georgiana Murgilă, joi seară, în direct la "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea".

"Știu că avea chiriaș acolo cu mobilă. După aceea a plecat chiriașul cu mobilă. Nu am mai auzit nimeni să vină. Nu știu, probabil a făcut așa mare ca să închirieze camere, nu știu la ce s-a gândit", a mai declarat apropiatul turcului.

Vecinii spun că turcul era un tip dubios, violent, mereu pus pe scandal

Vă amintim că Mirela, o femeie de 38 de ani din Capitală, a fost găsită tranşată, pe câmp. Mirela, care lucra ca damă de companie, şi-a anunțat sora că urmează să meargă la o întâlnire, înainte de dispariție.

Sora Mirelei a reclamat dispariţia femeii la poliţie pe 6 martie. 

Cadavrul femeii a fost găsit pe un câmp din apropierea bretelei de ieșire de pe autostrada A1, în localitatea Olteni, din județul Dâmbovița.

Dacă se dovedeşte că cetăţeanul turc este ucigaşul Mirelei, bărbatul riscă închisoarea pe viaţă. 

×
Subiecte în articol: Mirela camp crima turc
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close