Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Noi imagini cu DJ Lalla pe plajă. Era împreună cu o altă persoană, cu doar o oră înainte să fie găsită fără viaţă

Noi imagini cu DJ Lalla pe plajă. Era împreună cu o altă persoană, cu doar o oră înainte să fie găsită fără viaţă

Apar noi imagini care pot ajuta ancheta în cazul morţii Lallei. Camerele de supraveghere au surprins-o pe tânără împreună cu o altă persoană, pe plajă, cu doar o oră înainte să fie găsită moartă.

Noi imagini cu DJ Lalla pe plajă. Era împreună cu o altă persoană, cu doar o oră înainte să fie găsită fără viaţă
Sursa foto: Instagram | lalla
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Oct 2023   •   22:22

DJ Lalla, tânăra artistă care a fost găsită înecată pe malul mării, pe o plajă din Mamaia, a fost împreună cu o altă persoană, pe plajă, la 8:54, cu o oră înainte să fie descoperită tragedia.

Duminică, rudele, zeci de prieteni şi admiratori au condus-o pe Laura Roşca pe ultimul drum. 

Anchetatorii nu au găsit niciun mesaj de adio în telefon, iar tânăra nu consumase nici droguri şi nici alcool înainte să intre în mare. 

Citeşte şi: Telefonul şi căştile artistei DJ Lalla au fost furate de pe plajă. Hoţul a fost prins cu o aplicaţie pe care chiar Laura o instalase

Alte imagini de pe camerele de supraveghere surprind momentul când DJ Lalla iese din blocul unde era cazată pentru a merge pe plajă să vadă răsăritul, aşa cum spusese ea, numai că filmarea este făcută la ora 8:40 dimineaţa. 

Procurorii încă nu au desluşit misterul morţii Laurei Roşca, cunoscută şi sub numele de DJ Lalla. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Dosarul este deschis pentru ucidere din culpă, iar tânărul de la care plecase fata înainte de a fi găsită fără suflare a fost deja audiat de anchetatori şi are calitate de martor în dosar. 

Totodată, mai multe obiecte aparţinând fetei au fost găsite de un turist în faţa unui club de la malul mării. 

Bâlbâielile anchetatorilor în acest caz ar putea fi sancţionate, dacă se dovedeşte că agenţii nu au acţionat corect. Mai multe verificări ar putea fi făcute în cazul poliţiştilor care nu au găsit hainele artistei pe plaja din Mamaia, spun reprezentanţii Ministerului de Interne. 

În acest caz, poliţiştii au două piste: fie sinucidere, fie înec accidental.

×
Subiecte în articol: Dj Lalla moarta plaja Mamaia
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close