Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica. 3.750 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă

Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica. 3.750 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă

Electrocentrale București, producătorul de energie electrică și termică al Capitalei, a anunțat că două centrale electrice de termoficare (CET) au fost oprite în această seară ca urmare a unei avarii în rețeaua Termoenergetica. Aproape 4.000 de blocuri din Bucureşti au rămas fără apă caldă.

Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica. 3.750 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă
Sursa foto: Facebook Electrocentrale Bucuresti ELCEN
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Apr 2024   •   23:23

Anunţul a fost făcut de Electrocentrale București (ELCEN) pe Facebook.

"Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica

  • CET București Vest indisponibilizată.
  • CET Grozăvești nu mai furnizează apă de adaos. Centrala nu poate fi repornită.

O avarie majoră s-a produs marți, în jurul orei 18:00 pe rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica, în secțiunea deservită de CET București Vest. 

Acest lucru a afectat activitatea termocentralei, provocând oprirea echipamentelor aflate în funcțiune în CET București Vest din cauza pierderilor masive de apă din rețeaua de termoficare.

O a doua spărtură produsă în această seară pe rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica, în secțiunea deservită de CET Grozăvești, a condus la sistarea livrării apei de adaos din CET Grozăvești și la imposibilitatea punerii în funcțiune a echipamentelor din centrală. În acest moment, sala turbine din CET Grozăvești este inundată din cauza avariei, punând în pericol motoarele și echipamentele electrice. 

Se așteaptă remedierea avariilor de către echipele Termoenergetica, astfel încât ELCEN sa poată disponibiliza echipamentele aferente funcționării.", scrie Electrocentrale București (ELCEN) pe Facebook.

?Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica. ?CET București Vest indisponibilizată. ?CET...

Publicată de Electrocentrale Bucuresti ELCEN pe Marţi, 23 aprilie 2024

×
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close