Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe din Israel, despre atacul de la Bruxelles: "Face parte din ideologia Hamasului"

Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe din Israel, despre atacul de la Bruxelles: "Face parte din ideologia Hamasului"

Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe al Israelului a spus în această seară, în direct la Antena 3 CNN, că atacul sângeros de la Bruxelles face parte din ideologia Hamas.

de Ioana Mircea    |    16 Oct 2023   •   22:43

Întrebat în această seară, în direct, de Mihai Gâdea, realizatorul emisiunii Sinteza Zilei, despre atacul sângeros de la Bruxelles care a avut loc lângă o sinagogă, Lior Hayat, purtătorul de cuvânt al Ministerul israelian de Externe, a spus că acesta face parte din ideologia Hamas.

"Din păcate este realitatea în care trăim.Nu am informații despre atacul terorist din Bruxelles, dar sună ca un alt atac terorist. Face parte din ideologia Hamasului. Comunitatea internațională trebuie să condamne și să înțeleagă că Israelul e apără, împotriva unei organizații teroriste care asasinează israelieni.

Citește și: Purtătorul de cuvânt al guvernului israelian, în exclusivitate la Antena 3 CNN: "Nu ne rămâne decât să luptăm și să câștigăm"

Știm că Hamas dă mesaje musulmanilor extremiști din lume să îi atace pe evrei. Știm că evreii au fost și sunt ținta terorismului islamist. Acesta este controlat de Iran, care este în spatele celor mai multe activități teroriste din Orientul Mijlociu. Este o problemă a întregii lumi. Dacă vrem să trăim în lumea liberă trebuie să luptăm împotriva acestor organizații", a spus Lior Hayat, în direct la Antena 3 CNN.

 

×
Parteneri
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!
x close