Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN România Inteligentă Staţiunea Mamaia se reinventează spectaculos. Schimbări majore pe litoralul românesc

Staţiunea Mamaia se reinventează spectaculos. Schimbări majore pe litoralul românesc

Sezonul estival aduce schimbări semnificative în turism: Mamaia se reinventează spectaculos. Cel mai mare tur-operator din lume revine pe piața românească, iar reprezentanții stațiunii au lansat oferte tentante la târguri internaționale. O campanie de marketing comună între grupul german și Ministerul Turismului, dublată de investiții pe întregul litoral, va fi urmată de o nouă identitate vizuală pentru brandul Mamaia.

de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Apr 2024   •   08:30

Autorități locale, reprezentanți din mediul privat și jurnaliști s-au așezat la masa dezbaterilor. Pe toți i-a adunat un scop comun: relansarea stațiunii Mamaia.

Sezonul estival din acest an vine cu schimbări importante în turism. Mamaia, perla litoralului românesc, se va relansa spectaculos. Anul acesta, autoritățile spun că dezvoltarea va fi una integrată, care să acopere toate sectoarele de inovare.

"Unul dintre obiectivele noastre este să lărgim cât mai mult sezonul şi dacă nu cumva e prea optimist, deşi cred că nu, vrem ca Mamaia să fie atractivă 12 luni pe an", a declarat Vergil Chiţac, primarul municipiului Constanţa.

Turiştii dornici de distracţie sunt așteptați în număr cât mai mare în Mamaia și Constanța în minivacanţa de 1 Mai.

"Invităm pe toţi să ni se alăture de 1 Mai, unde începem sezonul într-un mod exploziv şi incendiar. În staţiunea Mamaia şi Constanţa, la un loc, eu estimez undeva la 20.000 de turişti (n.r. aşteptaţi în minivacanţa de 1 Mai)", a precizat George Măndilă, preşedintele OMD Mamaia.

Pentru o dezvoltare durabilă, a fost nevoie de lansarea Organizaţiei de Management Mamaia şi Organizației de Management a județului. Cele 2 vor conlucra pentru relansarea staţiunei.

"Noi suntem la început de drum ca şi OMD judeţean, oficial ne-am înfiinţat în ianuarie 2024 cu marele ajutor al OMD Mamaia-Constanţa care şi-a asumat rolul de lider. Înfiinţarea OMD-urilor, în general, reprezintă nişte jaloane PNRR ale României. Asta arată o responsabilitate în plus ", a explicat Enache Bucovală, preşedintele OMD judeţul Constanţa.

Prima etapă din repoziționarea staţiunii în vederea căutării turiştilor a fost deja bifată. Mamaia are o noua identitate vizuală.

Conferința ce a avut loc în stațiunea Mamaia nu s-a încheiat până când cei prezenți nu au subliniat și perspectivele pentru următorii ani.

Conferința naţională "Restart Mamaia 2024 – o nouă identitate, o nouă dezvoltare, o nouă viață" a fost organizată de Antena 3 CNN, în cadrul proiectului România Inteligentă.

×
Parteneri
"Paul de România", arestat preventiv după ce a fost prins în Malta
x close