Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Produse cu ajutorul cărora viaţa de părinte devine mai uşoară

Produse cu ajutorul cărora viaţa de părinte devine mai uşoară

În anul 2021, evoluția tehnologică nu mai reprezintă doar un trend, ci o necesitate în multe dintre cazuri. De exemplu, părinții stresați, cu o mulțime de preocupări și într-o continuă mișcare au nevoie de ajutor suplimentar pentru îngrijirea celor mici.

Produse cu ajutorul cărora viaţa de părinte devine mai uşoară
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Mihăilă    |    24 Noi 2021   •   08:00

Astfel, furnizorii de produse vin cu idei tot mai adaptate la haosul modern – cărucioare care frânează singure, termometre multifuncționale și nu numai.

Evoluția tehnologică din sfera articolelor pentru copii are ca numitor comun, indiferent de produs, un grad ridicat de siguranță. De exemplu, căruciorul cu sistem de frânare automată este un dispozitiv care face ficare plimbare să fie mult mai sigură. 

"În cazul în care suntem într-o pantă, această conversație pe care o avem și noi acum poate fi una captivantă, iar într-un moment de neatenție, acesta poate să plece din lângă noi, dar el se frânează automat după 15 cm", a spus Răzvan Nedelescu. 

Iar aceasta este doar o situație. În realitate, pot apărea multe lucruri care să distragă atenția părintelui. 

"În ultima perioadă, avem foarte mulți părinți care sunt foarte stresați , iar aceste sisteme de siguranță vin în permanență cu un plus de ajutor. Este foarte manevrabil este un căruicor ce se poate manevra și cu o singură mână", a precizat Răzvan Nedelescu. 

O soluție și mai ușoară de transport pentru zilele în care părinții nu se pot despărți de bebeluși sunt... marsupiile. 

"În momentul în care vrem să ieșim la o plimbare 30 de minute, îl putem pune pe copil în marsupiu. Sunt sisteme de purtare foarte relaxante, atât pentru copil, stă copilul într-o poziție corect ergonomică, dar ajută și zona lombară a parintelui, astefel încât plimbările să fie foarte lejere, copilul să doarmă foarte liniștit", a menţionat Răzvan Nedelescu. 

Pe timpul verii, aceste marsupii inovative permit ventilația, astfel încât cel mic să se simtă confortabil. 

"Pe timpul foarte rece, purtând copilul asupra părintelui se face transmiterea de căldura și nu este nevoie să îmbrăcăm copilul atât de gros", a spus Răzvan Nedelescu. 

Astfel, aceste marsupii sunt utile indiferent de sezon sau de activitatea pe care părintele își propune să o aibă – fie că se gândeșre doar la o plimbare în parc sau la o sesiune de cumpărături.

Ulterior, odată ajunși acasă, sunt de mare ajutor recipientele din materiale special concepute pentru a permite încalzirea fără probleme. De asemenea, există și componente pe care cei mici le pot utiliza singuri.

"Sunt cănițe care au și mânere, ceea ce ajută la dezvoltarea copilului, astfel încât el să își descopere abilitățile, iar la un moment dat să înceapă să se hrănească singurel sau să bea apă singurel, ținând mâinile pe aceste mânere", a afirmat Răzvan Nedelescu. 

Părinții ar putea să opteze pentru recipientele bine dimensionate, astfel încât să poată pregăti direct porția recomandată pentru vârsta celui mic. Și nu în ultimul rând, pe lista articolelor inovative și-a făcut loc și un termometru multifuncțional.  

"Este un termometru 3 în 1, spunem noi, are mai multe funcții. Nu neapărat pentru a monitoriza temperatura copilului, dar putem vizualiza și temperatura hranei sau temperatura apei din cădiță", a spus Răzvan Nedelescu. 

Cu ajutorul acestor articole, specialiștii susțin că viată oricărui părinte poate deveni mai ușoară chiar și în contextul agitației contemporane.

×
Subiecte în articol: Numai de bine ela craciun
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close