Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Președintele României pleacă într-o nouă vizită externă chiar de Ziua Națională

Președintele României pleacă într-o nouă vizită externă chiar de Ziua Națională

Abia ajuns în ţară, Preşedintele României pleacă la Dubai. Programul de 1 decembrie a suferit modificări astfel încât şeful statului să poată decola spre Emiratele Arabe Unite. Iohannis va participa la summitul ONU pentru schimbări climatice. Deşi apare în program cu un discurs de trei minute în ziua de sâmbătă, 2 decembrie, vizita preşedintelui va fi de patru zile, între 1 si 4 decembrie.

de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Noi 2023   •   19:17

La COP28 vor participa peste 70 de mii de oficiali printre care şi Papa Francisc.

Pentru ca preşedintele să poată pleca spre Dubai, programul de 1 decembrie a fost modificat. Recepţia de Ziua Naţională a fost mutată la ora 14.00, astfel încât Iohannis să poată lua avionul privat în timp util.

Citește și: Klaus Iohannis, aviz pentru începerea urmăririi penale împotriva foștilor miniștri ai Sănătății în dosarul vaccinurilor anti-COVID

Înainte va participa la 7 la depunerea de coroane la mormantul ostasului necunoscut si la parada de la ora 11. Iohannis ajunge pentru a doua oară în acest an în Emiratele Arabe Unite.

În martie a vizitat ţara la invitația Șeicului Mohamed bin Zayed Al-Nahyan. Iohannis a mai fost în acest an în Japonia, America de Sud şi Africa.

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close