Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Românii se întorc din vacanţă. Trafic aglomerat pe drumurile spre Capitală

Românii se întorc din vacanţă. Trafic aglomerat pe drumurile spre Capitală

Românii se întorc din vacanţă. E aglomerație pe mai multe șosele din zonele montane și de pe litoral.

Românii se întorc din vacanţă. Trafic aglomerat pe drumurile spre Capitală
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Aug 2023   •   17:06

Polițiștii anunță, marți, că este aglomerație pe mai multe șosele din zonele montane și de pe litoral. Pe A2 București - Constanța se înregistrează valori de trafic ridicate pe sensul de mers către capitală, cu o medie de 50 autovehicule/minut, iar pe Transfăgărășan este o coloană de 5 kilometri.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la ora 15:00, pe DN 1 Ploiești - Brașov sunt coloane de autovehicule între Nistorești - Comarnic și Bușteni, pe sensul de urcare spre Brașov, precum și între stațiunile Predeal - Bușteni, în direcția către Ploiești, iar pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu s-a format o coloană de autovehicule între Brezoi - Călimănești, pe sensul de mers către Râmnicu Vâlcea.

Pe DN 7C Transfăgărășan este coloană de aproximativ 5 kilometri în zona Cabanei Bâlea Lac, pe ambele sensuri de mers, iar pe DN 39 Constanța - Vama Veche sunt coloane de autovehicule între Agigea - Eforie Nord, pe sensul către Vama Veche, precum și între Tuzla - Eforie Nord, în direcția către Constanța.

Traficul pe A1 București - Pitești și pe A3 București - Ploiești este normal, însă pe A2 București - Constanța se înregistrează valori de trafic ridicate pe sensul de mers către capitală, cu o medie de 50 autovehicule/minut.

Pe A4 Ovidiu - Agigea sunt valori de trafic în creștere pe sensul de mers dinspre litoral.

 

×
Subiecte în articol: trafic aglomeratie București
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close