Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Topul şi costul destinaţiilor turistice de Paşte. Faţă de anul trecut, preţurile au crescut cu 15%

Topul şi costul destinaţiilor turistice de Paşte. Faţă de anul trecut, preţurile au crescut cu 15%

Peste 11 zile românii ortodocşi vor sărbători Învierea Domnului şi mulţi vor să îşi petreacă Sărbătorile Pascale în destinaţiile turistice din România.

de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Apr 2024   •   19:20

Jurnaliştii HotNews au făcut o scurtă documentare a prețurilor pentru cele trei zile de sărbătoare şi au constatat că faţă de anul trecut, acestea au crescut cu 15%.

Un sejur de trei nopţi într-o pensiune din Transilvania costă în jur de 1950 de lei, un preţ care include cazare, acces la spa şi toate mesele incluse.

În Maramureș puteţi să găsiţi pachete mai ieftine, de 1500 de lei, cu cină festivă inclusă şi diverse excursii. Dacă alegeţi o pensiune cu muzică live preţul poate ajunge şi la 1700 lei de persoană.

În Bucovina e puţin mai scump. 3000 de lei de persoană pentru trei nopţi, cu mâncare tradiţională sau participare la încondeierea tradiţională a ouălor.

Cei care vor să îşi petreacă Paştele lângă apă, În Deltă, un sejur all inclusive, care include și două excursii cu barca poate ajunge la 1700 de lei de persoană.

Pe litoral, doar pentru cazarea de trei nopţi trebuie să scoateţi din buzunar 2700 de lei.

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close