Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Românii au uitat de scumpiri. Sumele uriaşe cheltuite de Black Friday

Românii au uitat de scumpiri. Sumele uriaşe cheltuite de Black Friday

Este ziua în care România a uitat de criză. Numai în primele 30 de minute s-au făcut cumpărături de peste 150.00 de euro. De la case, la mașini și electrocasnice, românii nu ratează nimic de Black Friday.

Românii au uitat de scumpiri. Sumele uriaşe cheltuite de Black Friday
Sursa foto: Getty Images
de Andreea Ştefan    |    11 Noi 2022   •   16:45

Conform datelor colectate de cel mai mare procesator de plăți online, minutul de aur al acestui Black Friday a fost la ora 7:34 de minute, când au fost efectuate 7.150 de tranzacții.

Anul acesta, 13% dintre români au plătit în rate produsele pe care le-au achiziționat. Vorbim despre un coș mediu de peste 660 de lei, în cazul românilor care au achitat produsele integral, și despre un coș mediu de peste 1.200 de lei, în cazul celor care au achitat în rate.

Anul acesta de Black Friday au fost făcute cumpărături speciale. De pildă, cel mai mare magazin online transmite că, până la ora prânzului, a vândut două apartamente din platforma online și, de asemenea, 6 automobile, cu o reducere de 24%.

Au fost vândute, de asemenea, și peste 3 kilograme de aur și peste 2 tone de carne de porc.

Anul acesta, în topul preferințelor românilor au urcat produsele de îngrijire personală, de băcănie, băuturile, dar și articolele pentru copii sau pentru animale de companie.

×
Subiecte în articol: Black Friday
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close