Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Iuliana și cei doi copii cu care s-a aruncat de pe bloc au fost înmormântați astăzi. Toți trei au fost puși în același sicriu

Iuliana și cei doi copii cu care s-a aruncat de pe bloc au fost înmormântați astăzi. Toți trei au fost puși în același sicriu

Iuliana şi cei doi copii ai săi au fost înmormântaţi. Slujba a fost una diferită şi rar întâlnită de preoţi. Între timp, la iveală ies detalii şocante legate de relaţia sa cu fostul iubit, care a trimis şi o scrisoare familiei şi prietenilor.

Iuliana și cei doi copii cu care s-a aruncat de pe bloc au fost înmormântați astăzi. Toți trei au fost puși în același sicriu
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Borboros    |    06 Mai 2022   •   20:04

Iuliana, fetiţa ei de 6 ani şi băieţelul de doi, au fost înmormântaţi în această după-amiază. La cererea fostului soţ, toţi au fost depuşi într-un sicriu alb însă, slujba a fost una diferită şi inedită chiar şi pentru preoţi.

După divorţ, Iuliana a început o relaţie cu un bărbat bogat şi extrem de influent în Timişoara. La el a locuit o vreme, şi de la el s-a mutat cu o lună în urmă, când a decis că vrea să reia căsnicia cu fostul soţ. Surse din anchetă spun că băiatul nu ar fi al lui Alex şi că există şi un test de paternitate care ar confirma acest lucru.

Marcel, fostul iubit al Iulianei, despre care rudele spun că ar fi terorizat-o după despărţire, a venit cu flori şi jucării la capelă. Apoi, le-a scris o scrisoare rudelor tinerei.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

„Vreau să mulțumesc familiei lui Alex, în special mamei lui, prezența mea aici se datorează ei. Vreau să mulțumesc familiei Iuliei, în special mamei ei, pentru tot ajutorul care mi l-a oferit în creșterea copiilor. Iulia, acest om minunat, mamă extraordinară, un devotament și o implicare în creșterea copiilor inimaginabil, o mamă cum doar mamele înțeleg. Îi mulțumesc pentru toate clipele minunate petrecute împreună. Sunt atât de trist. Îi văd cum se joacă, cum fug, cum sar, îi aud cântând, îi aud vorbind.'', a transmis bărbatul.

Familia Iulianei insistă că viaţa alături de Marcel nu a fost una fericită.

Iuliana a început relaţia cu Marcel Abrusan după divorţul de Alex. Bărbatul locuieşte în Deva, e un om influent şi ar avea afaceri cu prelucrarea materialelor reciclabile. Iuliana a locuit cu el o vreme, apoi s-a mutat la mama ei. Surse din anchetă spun chiar că Marcel ar fi tatăl fiului cel mic, nu fostul soţ. Ar exista chiar şi un test de paternitate care dovedeşte asta.

Apropiaţii Iulianei spun că aceasta ar fi pendulat între cei doi bărbaţi care se luptau pentru copiii lor. Tot ei spun că există şi posibilitatea ca orgoliul să o fi împins să recurgă la un asemenea gest.

 

×
Subiecte în articol: copii înmormântare sot Timisoara
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close