Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN "Guvernul SUA a recuperat epave de OZN și rămășițe biologice extraterestre și ascunde dovezile a cel puțin 12 prăbușiri" | Dezvăluirile făcute în fața Congresului american

"Guvernul SUA a recuperat epave de OZN și rămășițe biologice extraterestre și ascunde dovezile a cel puțin 12 prăbușiri" | Dezvăluirile făcute în fața Congresului american

Un fost ofițer de informații al Forțelor Aeriene americane acuză Guvernul SUA că se află în posesia unor OZN-uri și a unor rămășite non-umane.

"Guvernul SUA a recuperat epave de OZN și rămășițe biologice extraterestre și ascunde dovezile a cel puțin 12 prăbușiri" | Dezvăluirile făcute în fața Congresului american
Sursa foto: hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Iul 2023   •   19:03

Declarația a fost făcută sub jurământ în fața unei Comisii a Congresului SUA.

Este unul dintre demersurile rare în care republicanii și democrații din Legislativul american și-au dat mâna pentru inițierea unei investigații menite să verifice dacă Pentagonul - Ministerul american al Apărării - are programe secrete legate de fenomenul OZN și de viața și tehnologia extraterestră.

Republicanul Tim Burchett a declarat înainte de audierile desfășurate joi că "poporul american merită să știe adevărul".

Iar adevărul, când este spus de foști militari cu acces la informații clasificate, poate fi șocant.

Citește și: Fost ofițer al serviciilor de informații din SUA: "Au instrumente pentru a-i face pe oameni să tacă"

David Grusch, fost ofițer de informații în cadrul Forțelor Aeriene ale SUA, susține că guvernul american ascunde dovezi ale vieții și tehnologiilor extraterestre.

Dovezile ar fi fost recuperate în urma unor accidente ale obiectelor zburătoare neidentificate.

"Rămășite biologice au venit în urma unora dintre aceste recuperări", a spus Grusch.

"Erau rămășite umane sau non-umane?", a fost întrebat el.

"Non-umane. Și aceasta a fost şi evaluarea oamenilor cu legătură directă în program", a fost răspunsul său.

Potrivit lui Grusch, guvernul american ascunde dovezile în cazul a 12 incidente în care OZN-urile s-ar fi prăbușit pe Pământ.

Fostul comandant de escadron David Fravor, care a avut "întâlniri" directe cu obiectele zburătoare neidentificate deasupra oceanului, a fost întrebat, la rândul său, dacă OZN-urile ar putea reprezenta un pericol pentru securitatea națională a Statelor Unite.

Fost comandant de escadron în Marina militară americană: "O tehnologie mult superioară celei pe care o avem"

"Da. Și iată de ce: tehnologia cu care ne-am confruntat este cu mult superioară celor pe care le-am avut noi până acum. Dacă cineva ar avea unul, (un astfel de obiect zburător neidentificat, n.r.), i-ar face reverse engineering (inginerie inversă) și ar reuși să îl facă să funcționeze. Vorbim aici de ceva care poate să meargă în spațiu, să coboare în câteva secunde, să facă tot ce vrea și să plece și nu putem face nimic în privința asta. Nimic", a răspuns el.

Ryan Graves, fost pilot de luptă, a menționat că escadrila lui a întâlnit în mod repetat obiecte zburătoare neidentificate, dar că nu toate incidentele de acest fel sunt raportate la Pentagon.

"Aceste obiecte au rămas complet staționare în uragane de categoria 4. Aceste obiecte au accelerat apoi la viteze supersonice de 1.1 sau 1.2 Mach și au făcut acest lucru cu mișcări foarte neregulate și rapide, pentru care eu nu am o explicație", a declarat fostul pilot.

Pentagonul a negat și continuă să nege că ar deține epave ale unor OZN-uri sau rămășite biologice extraterestre.

Foto: Obiect zburător neidentificat sub forma unei lentile biconvexe, deasupra unui sat in regiunea rusă Sverdlovsk, august 1989

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close