Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN O delegaţie FMI vine în România peste câteva zile. Guvernul se pregăteşte să îşi prezinte temele

O delegaţie FMI vine în România peste câteva zile. Guvernul se pregăteşte să îşi prezinte temele

Reprezentanți ai Fondului Monetar Internațional vin la București, la finalul lunii ianuarie.

de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Ian 2024   •   18:40

Reprezentanți ai Fondului Monetar Internațional vin la București, la finalul lunii ianuarie, pentru o analiză a evoluțiilor economice și financiare.

Fondul a revizuit recent în scădere estimarea sa privind creșterea economică a României din 2024 la numai 2,2% din PIB, faţă 3,4% cât a pus Guvernul în buget.

Fondul Monetar Internațional trimite la sfârșitul acestei luni o nouă misiune în România

Timp de trei zile, specialiștii Fondului vor discuta cu cei din România și vor analiza evoluția economiei românești în anul trecut, dar și perspectivele pentru 2024. 

"Echipa Fondului va analiza evoluţiile economice şi financiare recente şi va actualiza perspectivele macroeconomice", spun reprezentanţii FMI. 

Vor analiza felul în care a performat economia României anul trecut, măsurile luate de Guvern şi cum au fost implementate, care sunt efectele pe care le-au produs în economie, dar vor face şi o analiză a perspectivei evoluției economiei românești în 2024. 

Precedenta misiune a Fondului Monetar Internațional în România a avut loc în octombrie anul trecut.

×
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close