Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Primele imagini cu autorul crimelor din Timişoara. Poliția cere ajutorul cetățenilor pentru prinderea lui

Primele imagini cu autorul crimelor din Timişoara. Poliția cere ajutorul cetățenilor pentru prinderea lui

Este alertă majoră în vestul ţării din cauza criminalului care a ucis doi bătrâni. Aceasta este căutat de poliţie.

Primele imagini cu autorul crimelor din Timişoara. Poliția cere ajutorul cetățenilor pentru prinderea lui
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Iun 2023   •   18:31

Criminalul nu a fost găsit încă de poliţie. Acesta a fost surprins în locuinţa celor doi, la scurt timp după crimă, chiar de nepotul victimelor. Atunci, criminalul s-a năpustit şi asupra lui. 

Poliția cere ajutorul cetățenilor pentru prinderea ucigașului celor doi bunici din Timișoara.

"Având în vedere evenimentul nefericit ce a avut loc în Piața Țepeș Vodă din Timișoara, în noaptea de 27.06.2023, vă informăm că polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, depun toate eforturile în vederea identificării bărbatului bănuit de comiterea infracțiunii de omor calificat și tragerea acestuia la răspunderea penală", transmit poliţiştii.

Citește și: Doi bunici au fost omorâți în timp ce vorbeau la telefon cu nepotul stabilit în Germania

"Ancheta este în plină desfășurare, se folosesc toate mijloacele și tehnica din dotare și se cooperează cu polițiștii din județele limitrofe, astfel încât rezultatele să fie pe măsură", au mai transmis polițiștii.

Este vorba de un bărbat în vârstă de aproximativ 30-35 de ani, 1.80 înălțime, păr brunet, nebărbierit, purta pantaloni scurți, închiși la culoare, bluză de trening cu glugă gri și un rucsac, posibil să fie rănit la mâna dreaptă ( purta un bandaj improvizat).

"În cazul în care observați vreo persoană cu semnalmentele de mai sus, vă rugăm să apelați Serviciul de urgență 112 și să nu intrați în contact cu aceasta", transmit autorităţile.

×
Subiecte în articol: Timisoara criminal
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close