Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Un urs a fost observat plimbându-se în zona Aeroportului din Sibiu. Animalul a fugit chiar când era să fie tranchilizat

Un urs a fost observat plimbându-se în zona Aeroportului din Sibiu. Animalul a fugit chiar când era să fie tranchilizat

Alertă neobişnuită pe Aeroportului din Sibiu. Autorităţile au emis mesaj RO- Alert şi i-au sfătuit pe oameni să evite zona.

Un urs a fost observat plimbându-se în zona Aeroportului din Sibiu. Animalul a fugit chiar când era să fie tranchilizat
Sursa foto: Getty Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Mai 2023   •   19:20

A fost alertă în zona Aeroportului din Sibiu. Un urs a fost văzut acolo, iar autorităţile au emis mesaj Ro-Alert prin care oamenii erau sfătuiţi să evite zona şi să râmână în locuinţe.

Jandarmii şi poliţiştii au căutat, însă nu au reuşit să-l găsească.

Citeşte şi: Ursul din Sibiu, căutat de autorități, a intrat chiar în curtea ISU, dar a sărit gardul în timp ce medicul veterinar aștepta să-l tranchilizeze

Conform unui comunicat transmis de Primăria Sibiu, prezența ursului a fost semnalată miercuri seara, în jurul orei 22:00, în cartierul Magnolia.

Poliția Locală, Jandarmeria și Inspectoratul de Poliție au început căutările, alertând în același timp medicul veterinar și gestionarul fondului Cinegetic cu care Primăria Sibiu are contract de intervenție în aceste cazuri. Ursul a fost căutat până în jurul orei 24:00, nefiind găsit.

Joi dimineață, la ora 5:35, ursul a apărut în zona Aeroportului Sibiu, în curtea ISU Sibiu. La fața locului s-au prezentat aceleași echipe, localizând animalul. 

Ursul a reuşit însă să fugă înspre latura de N-E a Aeroportului.

Căutările au continuat până în jurul orei 09:30, dar animalul nu a fost găsit.

×
Subiecte în articol: urs aeroport Sibiu
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close