Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Afaceristul turc şi-a recunoscut crima şi a fost arestat preventiv. Neînţelegerile cu victima au pornit de la bani

Afaceristul turc şi-a recunoscut crima şi a fost arestat preventiv. Neînţelegerile cu victima au pornit de la bani

Procurorii au început urmărirea penală pe numele afaceristului turc, pe care îl acuză de uciderea femeii, al cărui cadavru a fost găsit dezmembrat în apropiere de autostrada Bucureşti-Piteşti.

de Bogdan Borza    |    12 Apr 2024   •   20:25

Update 21:10 Afaceristul turc a fost arestat preventiv.

Update 20:20 Potrivit surselor Antena 3 CNN, afaceristul turc a recunoscut comiterea faptei, spunând că a luat victima din zona unui magazin, a dus-o la domiciliu și pe fondul unor neînțelegeri privind restituirea unor sume de bani, a lovit-o cu un scaun, provocându-i stare de inconștiență.

A dus-o in baie, a stropit-o cu apă și văzând că nu își revine, a tranșat-o și a aruncat-o pe câmp.

La CFL a fost găsit un scaun rupt despre care a afirmat că s-a așezat pe el și s-a rupt.

Își motivează fapta și pe fondul unei stări de tulburare cauzate de neadministrarea unui tratament.

Cauza a rămas în pronunțare.

Știre inițială

Vineri după-amiază, afaceristul turc acuzat de uciderea femeii al cărei cadavru a fost găsit dezmembrat în apropiere de Autostrada București-Pitești, a fost adus la audieri.

Toate datele anchetatorilor arată că el a comis crima, a tranşat cadavrul şi l-a transportat pe câmp.

În timpul audierilor turcul s-a prelevat de faptul că nu ştie bine limba română şi chiar a încercat să îi ducă pe procurori pe alte piste.

Conform unor surse, femeia s-ar fi dus în ziua de 6 martie la o sală de jocuri de noroc. A fost surprinsă de camerele de supraveghere.

Ulterior, l-a sunat pe cetățeanul turc și, de asemenea, ar fi sunat-o și pe sora sa însă nu i-a spus unde se duce și cu cine se vede.

Anchetatorii cred că această crimă ar fi avut loc între orele 17 și 21, iar cadavrul ar fi fost aruncat pe marginea autostrăzii la ora 4 dimineața.

A fost surprinsă mașina cetățeanului turc pe traseul care ducea pe autostrada București-Pitești. 

Cetățeanul turc dă explicații la Tribunalul Dâmbovița în fața judecătorilor. Are parte și de un translator.

Încă de la început, bărbatul a negat toate acuzațiile și a dat vina pe fostul iubit al femeii, spunând că el este cel care a ucis-o. 

Rămâne de văzut ce vor stabili judecătorii, pentru că procurorii îl vor pe bărbat să fie arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile. El este acuzat de omor și profanare de morminte.

×
Subiecte în articol: turc crima
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close