Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii PSD vrea ca Marcel Ciolacu să candideze la Președinție în 2024. Anunțul lui Mihai Tudose

PSD vrea ca Marcel Ciolacu să candideze la Președinție în 2024. Anunțul lui Mihai Tudose

Social-democrații vor ca Marcel Ciolacu să candideze la Președinția României în 2024, spune Mihai Tudose, europarlamentar PSD și fost premier al României. Acesta a spus că în mod normal, în PSD, președintele candidează la Președinție.

PSD vrea ca Marcel Ciolacu să candideze la Președinție în 2024. Anunțul lui Mihai Tudose
Sursa foto: Facebook/ Marcel Ciolacu
de Mia Lungu    |    15 Noi 2023   •   20:50

Tudose a fost întrebat, miercuri seara, la Antena 3 CNN, dacă în 2024 e posibil un tandem PNL – PSD cu Nicolae Ciucă la președinție și Marcel Ciolacu încă 4 ani prim-ministru.

"Teoretic este posibil orice. Practic, eu cred că este timpul să avem un președinte social-democrat", a răspuns europarlamentarul PSD.

În continuare, Mihai Tudose a fost întrebat dacă acel președinte social-democrat ar putea fi Marcel Ciolacu, dacă PSD vrea ca Ciolacu să candideze la funcția de președinte al României.

"Astăzi, în seara aceasta vorbind, oamenii din partid (spun - n.r.): președintele candidează la președinție", a spus fostul premier Tudose.

Marcel Ciolacu nu a anunțat o posibilă candidatură la președinția României. Colegul său de coaliție, liberalul Nicolae Ciucă a spus că va candida pentru funcția supremă în stat.

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close