Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Pensiile unor români vor crește și cu 40%, în 2024. Mihai Tudose: "E lege. Cum adică să vă garantez?"

Pensiile unor români vor crește și cu 40%, în 2024. Mihai Tudose: "E lege. Cum adică să vă garantez?"

Europarlamentarul și șeful de campanie al PSD pentru alegerile europarlamentare din 2024, Mihai Tudose, a făcut declarații în exclusivitate, la Antena 3 CNN, despre majorarea pensiilor românilor în 2024.

Pensiile unor români vor crește și cu 40%, în 2024. Mihai Tudose: "E lege. Cum adică să vă garantez?"
Sursa foto: Facebook/ Mihai Tudose
de Mia Lungu    |    15 Noi 2023   •   21:06

Realizatorul Antena 3 CNN, Radu Tudor, l-a întrebat pe Mihai Tudose dacă poate garanta că unele pensii vor fi majorate, în 2024, cu 40%.

"Sunt pensii care se vor mări și cu 40%, sunt pensii care se vor mări sub 40%. Creșterea de 13,8 va fi dată la toată lumea. Nu va scădea nicio pensie și, anumite pensii, prin recalculare, prin introducere noilor grile, vor crește mai mult de 13,8%, unele chiar până la 40%. E lege. Cum adică să vă garantez?

Legea a trecut în Senat, ieri. Va trece și va fi promulgată, sper. Vă citez prin primul ministru PNL, Orban, care a fost întrebat public de ce nu mărește pensiile și a răspuns senin: 'știu că este lege, dar nu le măresc.'

Noi nu suntem PNL, noi suntem PSD și ne ținem de cuvânt.", a declarat Mihai Tudose, la Antena 3 CNN.

×
Parteneri
Incendiu puternic într-o parcare plină cu TIR-uri, la Timişoara!
x close