Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Cristian Popescu Piedone, despre varianta retragerii din cursa pentru Primăria Capitalei: ”Nu mă retrag din cursă, sub nicio formă, indiferent presiunii imense”

Cristian Popescu Piedone, despre varianta retragerii din cursa pentru Primăria Capitalei: ”Nu mă retrag din cursă, sub nicio formă, indiferent presiunii imense”

Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL la Primăria Capitalei, a vorbit în cadrul emisiunii În fața națiunii, despre varianta retragerii din cursa pentru alegerile locale.

de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Apr 2024   •   20:46

Astăzi, premierul Marcel Ciolacu a transmis un mesaj în care a precizat că locul lui Cristian Popescu Piedone este la Primăria Sectorului 5 și nicidecum la Primăria Capitalei.

Este a doua declarație făcută de premier vizavi de acest subiect, iar astfel, Cristian Popescu Piedone a oferit lămuriri în acest sens.

În cadrul emisiunii În fața națiunii, Piedone a mărturisit că nu se abate de la drum și varianta retragerii din cursa pentru Primăria Capitalei este exclusă.

”Nu mă întoarce nimeni din drum”

De asemenea, acesta a comentat și informația potrivit căreia consilierii PSD i-ar fi dat mesaj să se retragă.

”În primul rând, nu m-a sunat nimeni. Nu m-a contactat nimeni, îmi transmit tot felul de mesaje televizate sau nici măcar prin porumbei călători. 

Pe data de 29, orele 23:59, probabil că în clipa aia mă voi regăsi casă, schimbându-mi becul, dar nu schimbându-mi opțiunea. 

Nu mă retrag din cursă, sub nicio formă, indiferent presiunii imense. Eu sub presiune lucrez de 30 de ani.

Nu mă întoarce nimeni din drum.

Și da, dacă de la început Partidul Social Democrat accepta întrevederea, dar a respins-o, ca Partidul Puterii Umaniste să facă parte și el din această alianță, să câștigăm cu toții sigur, ei m-au refuzat și nu pe mine, ci pe partidul pe care îl reprezint.

Dacă Gabriela Firea era din prima nominalizată, astăzi eram în continuare primarul Sectorului 5 și stăteam liniștit la Primăria Sectorului 5.

Am susținut-o, în anul 2020, pe Gabriela Firea, cu toate forțele, dar astăzi, ca și președinte de partid, ca domnul Ciolacu sau Nicolae Ciucă, trebuie să-mi fidelizez electoratul”, a declarat Cristian Popescu Piedone, în direct la Antena 3 CNN. 

De asemenea, candidatul PUSL la Primăria Capitalei a vorbit și despre ideea în care, deși se află pe listele de vot pentru alegerile locale, ar îndemna cetățenii să acorde votul de încredere unui alt candidat, respectiv pentru Gabriela Firea.

”Exclus. Dacă vor mai vrea să negocieze cu mine ceva, se va întâmpla după 9 iunie, în clipa în care se va configura votul politic, în cadrul Consiliului General, cu mine primar general, să vedem cine face o alianță în interesul cetățeanului”,

×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close