Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Tânărul înjunghiat la Grădina Botanică din Craiova a ieşit din comă

Tânărul înjunghiat la Grădina Botanică din Craiova a ieşit din comă

Avem informații de ultimă oră despre tânărul înjunghiat la Grădina Botanică din Craiova. Băiatul a ieșit din comă, dar starea lui continuă să fie una foarte gravă din cauza rănilor de cuțit.

Tânărul înjunghiat la Grădina Botanică din Craiova a ieşit din comă
Sursa foto: Profimedia
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Iun 2023   •   16:24

Au fost surprinse imagini emoționante la Craiova, acolo unde au fost cozi la centrele de donare de sânge pentru tânărul înjunghiat la Grădina Botanică. După apelul medicilor, zeci de oameni au venit în speranța că îl pot ajuta pe băiat să rămână în viață.

Elevul ucigaş va fi supus unei expertize psihiatrice. El şi-a recunoscut faptele în faţa procurorilor. Le-a spus acestora că îi pare rău că a ucis-o pe fata de 14 ani.

Avocatul lui susține că puseul de furie a fost provocat de celălalt băiat care l-a întrebat de ce se uită aşa insistent la adolescenta ucisă.

Şi primarul Craiovei, Olguța Vasilescu, a vorbit despre elevul ucigaș. Ea aruncă răspunderea pe psihologii școlari care i-au făcut tânărului evaluarea și care nu și-au dat seama ce probleme avea.

Citeşte şi: Primarul Craiovei, despre elevul ucigaș din Grădina Botanică: "Este un psihopat, un criminal în serie. A venit special să omoare pe cineva. A dat de 20 de ori cu cuţitul"

"Este un psihopat, un criminal în serie (…) Ucigașul a premeditat această crimă. Nu se cunoșteau.

Am văzut tot felul de speculaţii că se cunoşteau, am văzut că victimele sunt vinovate, tot felul de scenarii şi nebunii. Nu, nu se cunoşteau. A venit special să omoare pe cineva.

Vă daţi seama cât sânge rece a avut dacă a trecut, la câteva secunde, de polițiștii cu care a vorbit, și a dat de 20 de ori cu cuţitul într-o persoană?! Aici nu putem vorbi decât despre un psihopat. Un psihopat care, atenție, nu era craiovean. A venit de la el din comună special să ucidă pe cineva.

Deci, dacă nu era Grădina Botanică, probabil că ar fi fost orice alt loc, pentru că este greu să identifici un psihopat după o discuție de câteva secunde, aşa cum s-a întâmplat cu echipajul care l-a întâlnit în parc", a declarat Olguţa Vasilescu.

×
Subiecte în articol: Grădina botanică Craiova criminal
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close