Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Alertă în Timişoara. Poliția face filtre pentru a găsi suspectul principal în cazul dublei crime

Alertă în Timişoara. Poliția face filtre pentru a găsi suspectul principal în cazul dublei crime

Poliţia a descins joi la două adrese din Timişoara, în încercarea de a găsi suspectul în cazul dublei crime. În toată zona au fost instituite filtre, iar poliția îi oprește pe șoferi pentru a le arăta poza cu bărbatul acuzat de crimă.

Alertă în Timişoara. Poliția face filtre pentru a găsi suspectul principal în cazul dublei crime
Sursa foto: tion.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Iun 2023   •   17:11

UPDATE 19:15 - Mascații de la trupele speciale au descins astăzi în două locații. Într-un bloc în regim hotelier, unde a fost văzut pe camerele de supraveghere intrând în această dimineață în clădire. Suspectul purta tricou galben și pantaloni albaștri, semn că acesta s-a schimbat de hainele pe care le purta în noaptea crimei. 

Din camera închiriată anchetatorii au ridicat mai multe probe ADN, pentru a le compara cu cele găsite pe mănușa plină de sânge. 

La nici 50 de metri de blocul unde se presupune că a petrecut noaptea se află blocul mamei lui. 

Mascații au descins și la locuința mamei principalului suspect şi au ridicat din apartament câțiva saci cu probe. 

Tatăl vitreg a declarat că aseară suspectul a fost acasă. Bărbatul nu crede că fiul său vitreg ar fi în stare să omoare pe cineva.

UPDATE 18:00 - Poliţiştii fac filtre pe stradă. Au descins la casa mamei presupusului criminal, dar nu l-au găsit acolo.

În toată zona au fost instituite filtre, iar poliția îi oprește pe șoferi pentru a le arăta poza cu suspectul principal.

UPDATE - Blocul în care s-ar afla criminalul, în zona gării Timişoara Nord, a fost încercuit şi se intervine în forţă, în încercarea de a-l captura.

Potrivit legiştilor, bătrânii ucişi au avut parte de o moarte violentă şi au mai multe lovituri de cuţit în zona gâtului şi pieptului.

De asemenea, medicii spun că cei doi soţi ar fi încercat să se apere de criminal.

Citește și: Portretul robot al ucigașului celor doi bunici din Timișoara! Poliția roagă cetățenii să sune la 112 dacă au informații

Cei doi vârstnici din Timișoara au fost uciși în propria locuinţă

Victimele erau la telefon cu nepotul lor din Germania când au auzit că cineva le-a intrat în casă, apoi convorbirea s-a întrerupt. Copilul de 13 ani care vorbea cu bunicii la telefon în momentul în care au fost omorâți este în stare de șoc.

"A intrat peste noi", sunt ultimele cuvinte ale femeii care a sfârșit sub loviturile de cuțit ale agresorului.

Criminalul este încă în libertate, iar familia crede că bătrânii îl cunoșteau pentru că altfel nu i-ar fi deschis ușa. 

Blocul în care s-ar afla criminalul, în zona gării Timişoara Nord, a fost încercuit

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Autoritățile au dat detalii despre semnalmentele suspectului și roagă oamenii să sune la 112 în cazul în care îl văd. 

Este vorba de un bărbat în vârstă de aproximativ 30-35 de ani, 1.80 înălțime, păr brunet, nebărbierit, purta pantaloni scurți, închiși la culoare, bluză de trening cu glugă gri și un rucsac, posibil să fie rănit la mâna dreaptă (purta un bandaj improvizat).

 

×
Subiecte în articol: Timisoara crime criminal batrani
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close