Antena 3 CNN Economic Biz News Un nou mall va fi deschis săptămâna viitoare

Un nou mall va fi deschis săptămâna viitoare

Un nou mall va fi deschis săptămâna viitoare
Sursa foto: foto: Pixabay.com
27 Mar 2017   •   13:36

Oasis Retail & Development Consulting va inaugura prima fază a proiectului Prima Shops Oradea, săptămâna viitoare, pe 6 aprilie. În prezent, 75% din suprafața de 5.000 metri pătrați aferenți primei faze este închiriată de mai multe branduri mari, potrivit Profit.ro.

”Am avut cerere pentru toată suprafața primei faze a proiectului Prima Shops, însă am preferat să ne focusăm pe selecția unui mix optim, adaptat cererii existente la momentul actual în Oradea”, a spus Klaus Reisenauer, acționar în cadrul Oasis Retail & Development Consulting.

Oasis a demarat în octombrie 2016 lucrările de construcție pentru proiectul Prima Shops, în centrul orașului Oradea, pe bulevardul Decebal, investiția de 12 milioane de euro fiind asigurată din fonduri proprii. Proiectul, totalizând 10.000 mp, va fi livrat în două faze: 5.000 mp în primăvara acestui an și încă 5.000 mp în toamnă. În imediata vecinătate este deschis de doi ani un hipermarket Kaufland cu o suprafață de 5.500 mp, astfel încât noua dezvoltare va completa oferta pentru clientela deja formată aici.

Compania dezvoltă proiecte sub brandurile Prima Shops și Family Center. Portofoliul OASIS în România constă în cinci parcuri de retail sub brandul „Prima Shops” în Roman, Reghin, Făgăraș, Tecuci și Mangalia; trei parcuri de retail deținute in parteneriat, sub brandul „Family Center”, in Botoșani, Giurgiu și Râmnicu Vâlcea și 12 magazine inchiriate catre Lidl.

 

×
Subiecte în articol: mall
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close