Antena 3 CNN Economic Sfaturile lui Dan Voiculescu pentru un tânăr: ce sa facă acum cu 500.000 euro. Secretul succesului

Sfaturile lui Dan Voiculescu pentru un tânăr: ce sa facă acum cu 500.000 euro. Secretul succesului

Sfaturile lui Dan Voiculescu pentru un tânăr: ce sa facă acum cu 500.000 euro. Secretul succesului
Sursa foto: Foto: captură video YouTube
19 Mar 2019   •   11:25

Și pentru că pe parcursul vieții, sfaturile pe care le-a oferit s-au dovedit a fi extrem de prețioase pentru tinerii deveniți astăzi jurnaliști consacrați, unii dintre ei și cu business-uri de success, l-am rugat pe profesorul Dan Voiculescu să ne răspundă la câteva întrebări care să-i inspire pe toți cei care care doresc să crească.

Ce sfaturi i-ați da unui tânăr care tocmai a moștenit 500.000 de euro. Ce să facă cu banii?

”Să mai împrumute 300.000 și să-și cumpere un McLaren. Glumesc, evident. Deci tânărul nostru are 500.000! S-o luăm metodic. O sută de mii ar putea să o folosească că participare proprie pentru a obține un împrumut de investiții de un milion. Un milion bine investit te duce la alt nivel. A două sută de mii ar fi bine s-o plaseze atent la Bursă de Valori București. A treia sută ar ține-o de rezervă, într-un depozit bancar. Iar ultimele două sute l-aș sfătui să le investească într-o linie de producție în care materia primă ar trebui să fie apă sau aerul. Deci, că principiu general, să construiască temeinic, cu răbdare, să-și dea timpul să crească – inclusiv pe plan personal – împreună cu afacerea lui” spune Dan Voiculescu pentru Capital.

Întregul interviu, AICI

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close