Antena 3 CNN Economic Reduceri eMAG televizoare. Top 3 oferte de ”Revoluția prețurilor”

Reduceri eMAG televizoare. Top 3 oferte de ”Revoluția prețurilor”

Reduceri eMAG televizoare. Top 3 oferte de ”Revoluția prețurilor”
20 Iun 2019   •   10:24

Reduceri eMAG televizoare. Dacă vreți să vă schimbați televizorul, campania de reduceri eMAG ”Revoluția Prețurilor” vă oferă prilejul perfect pentru a o face. Mai jos găsiți 3 dintre cele mai bune oferte ale zilei pe emag.ro.

Pentru a consulta întreaga listă cu reduceri eMAG la televizoare, intrați aici.

Oferta eMAG cuprinde numeroase modele, din toate categoriile de televizoare, iar reducerile ajung și la jumătate din prețul original. 

Top 3 reduceri eMAG televizoare

1. Televizor LED Star-Light, 102 cm

Un televizor cu diagonala de 102 de centimetri la doar 899 de lei este o ofertă excelentă în orice zi a anului. Are un sistem audio stereo și un player multimedia integrat. 

Puteți profita de reducerea de 35 la sută oferită de eMAG în cadrul ”Revoluției prețurilor” aici.

2. Televizor LED Horizon, 108 cm

Traieste experienta cinematografica in fata televizorului 4K UHD TV de la HORIZON, paseste dincolo de ecran si transforma experienta vizuala intr-un spectacol de neuitat. Exploreaza o lume inedita, unde continutul de calitate, posibilitatile multiple si confortul sunt la indemana.

Tehnologia avansata 4K Ultra HD ofera gradul ideal de contrast si culoare pentru vizionarea continutului la calitate UHD.

In plus, ai DTS TruSurround™, solutie ce reda un sunet surround aproape de realitate pe configuratii stereo sau boxe 3.1 (mai ales bare de sunet) si DTS – HD, una dintre putinele tehnologii care ofera un sunet surround comprimat fara pierderi pentru Blu-ray si HD DVD, asigurand performanta audio de calitate.

Are o reducere extrem de avantajoasă, de 47 la sută.

Îl puteți cumpăra de aici.

Top 3 reduceri eMAG televizoare

3. Televizor LED Smart Samsung, 80 cm

Ultra Clean View iti ofera imagini de calitate superioara cu mai putine distorsiuni. Prin aplicarea diverselor niveluri de profunzime in diferite zone ale ecranului, Contrast Enhancer aduce la viata imaginile.

Impartind ecranul in zone, Micro Dimming Pro le analizeaza pe fiecare pentru nuante de negru mai profund si alb mai pur. Controleaza toate dispozitivele conectate cu o singura telecomanda. Cu functia Control vocal, navigarea va fi mai usoara.

Acest model Samsung face parte din seria de reduceri eMAG la televizoare din campania ”Revoluția prețurilor” și are un discount de 40 la sută.

Îl găsiți aici.

 

×
Subiecte în articol: reduceri emag televizoare
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close