Antena 3 CNN Economic Stock Busters: Reduceri eMAG la cuptoare cu microunde. Trei oferte fierbinți!

Stock Busters: Reduceri eMAG la cuptoare cu microunde. Trei oferte fierbinți!

Stock Busters: Reduceri eMAG la cuptoare cu microunde. Trei oferte fierbinți!
16 Iul 2019   •   10:35

Reduceri eMAG la cuptoare cu microunde.  De la eMAG puteți să achiziționați la un preț foarte avantajos un cuptor cu microunde, unele reduceri fiind și de 50 la sută în cadrul campaniei Stock Busters.

Pentru a profita de ofertele eMAG la cuptoare cu microunde, care pun la bătaie reduceri consistente la produse Whirlpool, Daewoo, Teka, Samsung, Panasonic și multe altele, intrați aici.

Discount-urile oferite de eMAG fac parte din campania de reduceri Stock Busters.

Top 3 reduceri eMAG Stock Busters la cuptoare cu microunde

1. Cuptor cu microunde Daewoo

Functia de gatire cu aburi va permite sa pregatiti intr-un mod simplu preparate mai gustoase si mai sanatoase. Alimentele gatite cu ajutorul aburului isi pastreaza mai bine substantele nutritive, aroma, gustul, culoarea si forma decat cele preparate prin folosirea altor metode de gatire.

Sistemul de incalzire din partea superioara a cuptorului cu microunde Daewoo, va maximiza calitatea preparatelor adaugand in acelasi timp un aspect crocant.

Acest cuptor cu microunde are o reducere de 26 la sută din preț la eMAG în aceste zile.

O găsiți aici.

2. Stock Busters eMAG: Cuptor cu microunde Samsung

Acest cuptor cu microunde este dotat cu o funcție cu aburi, care vă ajută să preparați sănătos alimentele. De asemenea, puteți folosi cuptorul cu microunde Samsung să încălziți mâncarea fără să o ardeți și să vă bucurați de aromele originale.

Acest cuptor, care are o reducere de 26 la sută, are interirul din ceramică, fiind rezistent la zgârieturi și foarte ușor de curățat.

Îl puteți cumpăra din gama de reduceri eMAG la cuptoare cu microunde, de aici.

3. Cuptor cu microunde combi Panasonic

Cu o capacitate de 23 de litri și putere de 1000 W, acest cuptor cu microunde de la Panasonic beneficiază în această perioadă de o reducere de 34 la sută din prețul original.

Are control electronic, funcție de dezghețare, dispune de gril și de 16 meniuri presetate. Printre alte funcții sunt tehnologia inverter, memorie și senzorii noi pentru gătire.

Puteți cumpăra acest aparat de aici.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close