Antena 3 CNN Economic Reduceri eMAG la aspiratoare. 3 oferte excelente de azi

Reduceri eMAG la aspiratoare. 3 oferte excelente de azi

Reduceri eMAG la aspiratoare. 3 oferte excelente de azi
24 Iul 2019   •   17:25

Reduceri eMAG la aspiratoare. Dacă aveți nevoie de un aspirator, astăzi aveți la dispoziție numeroase oferte pe emag.ro:

Pentru a profita de cele mai bune oferte de azi la aspiratoare, cu sau fără sac, intrați aici.

Reduceri eMAG la aspiratoare: Oferte excelente

1. Aspirator fara sac Rowenta Compact Power

Compact Power Cyclonic este un aspirator fara sac ce ofera performanta 3A & ergonomie intr-un nou design. Cele mai bune rezulate in performanta de aspirare, emisia de praf si eficienta energetica!

Acest aspirator are două niveluri de filtrare:

- Un filtru de spuma plasat in fata motorului;
- Un filtru specific pozitionat chiar înainte de orificiul de evacuare a  aerului pentru a capta chiar si cele mai mici particule de praf eliberate in aer.

99.98% din praful aspirat este filtrat!

Puteți achiziționa acest aspirator din gama de reduceri Stock Busters de aici.

Reduceri eMAG la aspiratoare: Rowenta

2. Aspirator cu sac Rowenta Silence Force

Aspiratorul Silence Force 4A+ iti pune la indemana performante excelente si silentiozitate extrema pentru a obtine experiente de aspirare fara precedent. Clasa energetica A+ si peria de aspirare de inalta eficienta P3WER GLIDE, cu 3 pozitii exclusive, pentru a garanta rezultate perfecte de aspirare pe orice tip de suprafata. Tehnologia Extreme Silence ofera un nivel de confort de neegalat cu rezultate pe masura, pachetul fiind completat de performanta inalta a clasei 4A+AAA.

Datorita tehnologiei de top a noului motor cu sistemul EffiTech, Silence Force Compact 4A deschide calea spre eficienta energetica maxima, pentru o mai buna aspirare a prafului cu un consum redus de energie.    

Îl puteți cumpăra, cu o reducere de 22 la sută, de aici.

Reduceri eMAG la aspiratoare: Philips

3. Aspirator cu sac Philips Performer Pro

Tehnologia AirflowMax optimizeaza fluxul de aer, permitand desfacerea uniforma a sacului de praf, pentru a putea beneficia de cea mai mare putere de aspirare, chiar si pe masura ce sacul se umple!

Capul de aspirare TriActiveMax cu actiuni de curatare 3 in 1 acopera perfect podeaua pentru a maximiza colectarea prafului. 1) Deschide usor covorul cu talpa speciala, pentru a indeparta praful pana in profunzime. 2) Aspira elemente mari cu orificiul mare din partea frontala. 3) Sterge praful si murdaria de pe mobila si de pe pereti cu cele doua perii laterale.

Puteți achiziționa acest aspirator de pe eMAG, cu o reducere de 36%, de aici.

×
Subiecte în articol: reduceri emag
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close