Antena 3 CNN Economic (P) Combina frigorifică potrivită după caracteristici și funcții

(P) Combina frigorifică potrivită după caracteristici și funcții

(P) Combina frigorifică potrivită după caracteristici și funcții
13 Iun 2018   •   10:43

Căutarea unei combine frigorifice care să ofere întotdeauna un randament optim este misiunea la care oricine încearcă să răspundă cu succes. Este vorba despre o achiziție care se presupune a fi o investiție de durată. Astfel, alegerea produsului electrocasnic ideal trebuie să vizeze caracteristici și funcții specifice, bine stabilite în funcțiile de nevoile pe care le are fiecare.

În rândurile următoare, specialiștii DEMAX, un magazin care comercializează electrocasnice înalt calitative într-o paletă diversificată, oferă o serie de recomandări, sub forma unui ghid după care trebuie aleasă combina frigorifică Liebherr sau orice alt model cunoscut potrivită.

Caracteristici și funcții în alegerea unei combine frigorifice

Avantajul pe care îl prezintă acest tip de electrocasnic în general este faptul că pe lângă funcționalitate, permite și păstrarea unui design modern în bucătărie. Alegerea modelului potrivit trebuie să țină cont de:

  • Dimensiunile combinei și capacitatea acesteia

Ori de câte ori vine vorba despre acestea două aspecte, trebuie luate împreună. Capacitatea necesară va dicta automat dimensiunile. In cazul modelelor incorporabile, este esențial să se aibă în vedere dimensiunile, asta e clar, pentru a se potrivi după tăieturile mobilierului. Urmărirea capacității pe care o prezintă congelatorul din dotare este de asemenea necesară, detaliile ce îl vizează fiind separat prezentate de către magazin.

Lăsând la o parte capacitatea, structura interiorului este de asemenea un aspect de avut în vedere, care este de preferat să fie cât mai bine organizată. De preferat este ca modelul să dispună de compartimente pentru alimente de diverse tipuri. Dacă este posibilă îndepărtarea lor cu atât este mai avantajoasă achiziția. Acest aspect va permite depozitarea de alimente mari, de exemplu. În acest sens este preferată combina frigorifica Liebherr pentru că permite și setarea de temperaturi pentru diverse nivele.

  • Caracteristicile generale

Sunt de interes major detalii precum nivelul de zgomot produs de combina frigorifică, eventual și dacă ușa din dotarea modelului vizat este reversibilă. Direcția în care se deschide contează enorm în funcție de spațiul în care urmează a fi amplasată lada.

Orientarea după o combină care dispune de funcția No Frost este de asemenea de preferat. În fapt aceasta este o recomandare din parte experților, pentru că reduce considerabil timpul de curațarea a electrocasnicului atunci când este cazul. Funcția trebuie să vizeze atât frigiderul, cât și congelatorul, respectiv dacă nu este disponibilă să permită dezghețarea automată.

Neapărat de avut în vedere clasa energetică din care combina frigorifică face parte, pentru că aceasta va dicta nivelul de consum. Rămâne în top orice model care face parte din clasa A.

Funcțiile nu se limitează la cele cunoscute în linia combinelor în general. Se dorește păstrarea alimentelor într-o stare proaspătă timp îndelungat, iar în acest sens aduce o contribuție însemnată sistemul antibacterii sau funcția de ionizare.

Se dorește a exista și posibilitatea de a seta temperaturi diferite pentru zone diverse ale sistemului. Este vorba despre funcția Multiple Zone pe care unele combine o asigură. Cu atât mai dorite sunt cele care dispun și de lumină albastră, specifică acestui compartiment, în care se păstrează în principal legume și fructe.

Nu sunt de omis nici funcțiile ce vizează o răcire rapidă a congelatorului, precum și cea Eco, a cărui rol este de a ajuta în economisirea de energie.

  • Garanția produsului electrocasnic

Nu în cele din urmă, clientul are datoria să se informeze cu privire la garanția pe care o are produsul electrocasnic, respectiv combina frigorifică Liebherr sau modelul ales. Astfel acesta se asigură de faptul că primește calitate ce se traduce deci și prin durabilitate.

Pe demax.ro găsesc cei interesați modele variate de combine frigorifice la prețuri echitabile.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close