Antena 3 CNN Economic Oferte emag.ro la aparate foto. 3 mari reduceri de azi

Oferte emag.ro la aparate foto. 3 mari reduceri de azi

Oferte emag.ro la aparate foto. 3 mari reduceri de azi
22 Aug 2018   •   15:37

Oferte emag.ro la aparate foto. Dacă sunteți în căutarea unui aparat foto performant, magazinul online eMAG vă oferă astăzi câteva reduceri foarte consistente. Le găsiți pe cele mai interesante în acest articol.

Dacă sunteți în căutarea de oferte emag.ro la aparate foto, tot ce trebuie să faceți este să intrați aici.

Mai jos, vă recomandăm trei modele de aparate foto compacte la prețuri foarte avantajoase.

TOP 3 oferte emag.ro la aparate foto

1. Aparat foto digital Sony Cyber-Shot DSCHX350

Acest aparat foto are un zoom optic de 50x (tehnologie Clear Image Zoom 100x) compact care se manevreaza si se comporta ca o camera foto DSLR. Indiferent daca subiectul este aproape sau departe, puterea, viteza si precizia senzorului CMOS Exmor R de 20,4 MP si a motorului de procesare a imaginii BIONZ X conlucreaza incredibil de bine in tandem, pentru a oferi imagini cu detalii extraordinare.

Senzorul CMOS Exmor R de 20,4 MP, cu iluminare din spate, are zone sensibile mai largi, pentru a cuprinde mai multa lumina si mai multe detalii in fiecare cadru.

Pe lângă toate aceste calități, acest aparat foto de la Sony este disponibil în oferta emag.ro cu un discount de 18 la sută.

Puteți profita de această afacere aici.

TOP 3 oferte emag.ro la aparate foto

2. Aparat foto Olympus Tough TG-5

Un aparat foto compact și elegant, cu un discount de 19 procente, care dispune de o rezoluție a senzorului de 12 megapixeli și de un zoom optic de 4x.

Are blitz integrat, iar distanța de focalizare este 4,5 - 18 mm. Puteți folosi acest model Olympus, care face parte din oferta emag.ro la aparate foto, pentru portrete, peisaje, fotografierea boltei stelare fără trepied, scene de noapte, sport, panorame și multe altele. 

Puteți cumpăra acest aparat foto de aici.

TOP 3 oferte emag.ro la aparate foto

3. Camera foto digitala Nikon COOLPIX B700

Acest model vă oferă performantele legendarelor sisteme optice NIKKOR, intr-un obiectiv cu sticla ED, cu zoom optic de 60x (extensibil pana la 120x prin intermediul functiei Dynamic Fine Zoom¹), capabil sa atinga distante coplesitoare si sa asigure precizia fotografierii cu sistemul de focalizare automata (AF) de inalta performanta.

Plaja de zoom acopera distante focale de la 24 mm, la pozitia cu unghi larg, pana la 1440 mm, la unghiuri de camp super-telefotografice (echivalent format de 35 mm) si permite fotografierea macro exceptionala a subiectelor aflate la doar 1 cm (aproximativ) fata de obiectiv.

Acest aparat foto digital are un discount de 100 de lei la eMAG.

Îl găsiți aici.

 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close