Antena 3 CNN Economic Ministrul Transporturilor, vizită inopinată pe şantierul Autostrăzii Bucureşti-Ploieşti: Mi-aş dori să nu fie nevoie de ameninţări

Ministrul Transporturilor, vizită inopinată pe şantierul Autostrăzii Bucureşti-Ploieşti: Mi-aş dori să nu fie nevoie de ameninţări

Ministrul Transporturilor, vizită inopinată pe şantierul Autostrăzii Bucureşti-Ploieşti: Mi-aş dori să nu fie nevoie de ameninţări
Sursa foto: Foto: Razvan Cuc/Facebook
de M.Z.    |    27 Mai 2017   •   14:36

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, şi directorul general al Companiei Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Ştefan Ioniţă, au inspectat inopinat şantierul Autostrăzii Bucureşti-Ploieşti, ocazie cu care s-a constatat un progres al lucrărilor de la ultima vizită, potrivit unui comunicat al ministerului. 

Ministrul Transporturilor a precizat ca a constatat o schimbare radicală de atitudine a constructorului faţă de abordarea acestui proiect. 

"Muncitorii şi utilajele erau pe şantier într-un număr mult mai mare, iar progresul faţă de ultima mea vizita era vizibil. Mi-aş dori să nu fie nevoie de ameninţări pentru ca antreprenorii să-şi facă treaba", a afirmat Răzvan Cuc. 

În opinia directorului general al CNAIR, Ştefan Ioniţă, este posibilă o mobilizare mai buna a constructorului pe acest ultim segment al autostrăzii Bucureşti-Ploieşti. 

"La pasajele Valea Saulei şi cel pentru calea ferată se lucrează la fundaţiile indirecte şi la piloni. Am constatat un progres al lucrărilor faţă de vizita anterioară, dar cred că este posibilă o mobilizare mai bună. Voi monitoriza în continuare situaţia şi voi mai face astfel de vizite pentru a mă convinge de seriozitatea cu care se execută aceste lucrări", a precizat Ştefan Ioniţă. 

Ministrul Transporturilor şi directorul general al CNAIR SA au mai inspectat inopinat acelaşi şantier în urmă cu trei săptămâni şi au constatat la acea dată o mobilizare nesatisfăcătoare a constructorului. 

Potrivit comunicatului, această situaţie l-a determinat la acel moment pe ministrul Transporturilor să îi cheme la minister pe reprezentanţii constructorului, cărora le-a atras atenţia că în cazul în care nu respectă termenele de execuţie, urmează să fie luate măsuri de sancţionare. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Răzvan Cuc CNAIR santier
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close